Genel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında Emirdağ İlçesini ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 22.05.2015 18:51 GÜNCELLEME 22.05.2015 18:51

Eski Türkiye’nin yerini yeni Türkiye’nin alacağını ifade eden Özkaldı, "Yeni Türkiye’yi halkımızla birlikte inşa edeceğiz. Ülkemiz her geçen gün gelişiyor" dedi.

AK Parti hükümetlerinin halkına verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Özkaldı, şunları anlattı:

"2003 yılından günümüze kadar inşaatı devam eden işler dahil olmak üzere DSİ tarafından Emirdağ’a 37 Milyon lira yani 2014 güncel fiyatlarıyla birlikte yatırım yaptık ve hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. DSİ Genel Müdürlüğü olarak ilimize yatırım ve hizmet yaptık. Afyonkarahisar için ‘Bu proje hayal yapamazsınız’ diyenlere cevap olarak yaptığımız tesisleri gösterdik. Kimileri hayal eder biz hayalleri gerçekleştiririz. Bakanımız Veysel Eroğlu beyle birlikte son 13 yılda orman ve su işleri bakanlığı olarak memleketimize 1,3 Milyar lira yatırım yaptık. Allah’ın izni ile bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz."

Özkaldı, Emirdağ İlçesinde esnaf ziyaretinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Emirdağ Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen pilav şenliğine etkinliğine katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'