GOÜ'de mezuniyet töreni

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) 2014-2015 yılı mezuniyet töreni yapıldı.

GOÜ'de mezuniyet töreni
GOÜ'de mezuniyet töreni
GİRİŞ 22.05.2015 20:15 GÜNCELLEME 22.05.2015 20:15

Taşlıçiftlik Kampüsü futbol sahasında düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Tokat Valisi Can, "Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Mezun olan öğrencilerimiz Tokat'ın en iyi turizm elçisi" dedi.

GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise "1992 yılında kurulan üniversitemiz, 9 fakülte, 4 enstitü, 8 yüksekokul ve 15 meslek yüksekokulu ile bu güne kadar 50 bine yakın mezun verdi. Bu yıl da 5 bin öğrencimiz mezun olmaya hak kazanmıştır. Yeni açılan lisansüstü, lisans ve ön lisans bölüm ve programlarıyla üniversitemiz daha da güçlenerek, yüksek lisans ve doktora programlarında öğrenim gören 3 bini aşan öğrencisi ile diğer üniversitelere ve birçok kuruma, yönetici, bürokrat ve akademisyen yetiştiren bir kurum haline gelmiştir. Önümüzdeki dönemde aramıza katılacak yeni öğrencilerimizle toplam öğrenci sayımız 30 binin üzerine çıkacaktır" diye konuştu.

Tokat Valisi Can üniversite birincisi Gizem Dede'ye diplomasını verdi.

Törene Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, AK Parti Tokat Milletvekili adayları Coşkun Çakır, Fatma Gaye Güler, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, İl Jandarma Komutanı Albay Erkan Alacakurt, protokol üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı