Pendik Eğitim Araştırma'daki hasta olay oldu

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 23 Nisan’da geçirdiği trafik kazası sonucu gelen kişinin durumu ortalığı karıştırdı.

Pendik Eğitim Araştırma'daki hasta olay oldu
Pendik Eğitim Araştırma'daki hasta olay oldu
GİRİŞ 23.05.2015 08:49 GÜNCELLEME 23.05.2015 13:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 23 Nisan’da geçirdiği trafik kazası sonucu gelen ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi hastanede yaşamaya başladı. Hasta için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

HASTA FARKLI SENARYOLAR ÜRETİYOR

Marmara Üniversitesi Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir yakınının tedavisi için refakatçi olarak kalan bir kadın, sosyal medyadan bir hastanın inim inim inlediğini, doktor ve hemşirelerin ise oralı olmadığını, yanına gidince hastanın karnının aç olduğunu ve ona poğaça verince inlemesinin durduğunu paylaştı. Hastayla ilgili kısa süre içinde 30 bin twit atıldı. Ancak buna rağmen kendisini tanıyan kimse bulunmadı. Hasta kendisiyle ilgili sürekli farklı senaryolar ürettiği için de kimliği tespit edilemedi. Bu nedenle de hiçbir yakınına ulaşılamadı. Adı ve yaşı belli olmayan hasta, tam bir aydır hastanede kalıyor.

HASTANE YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPTI

Refakatçiler kendisine yardımcı olsalar da yine de bu durumdan rahatsız. Çünkü enfeksiyon hastası olan bu kişinin diğer hastalarla aynı odada kaldığını ve bu yüzden sağlıklarının tehdit altında olduğunu içeren sosyal medya paylaşımlarında bulunuyorlar.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ise kimliği belirlenemeyen hastayla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçekle bağdaşmadığını söyleyerek; “Konu edilen şahıs 23 Nisan akşamı Pendik’te bir aracın çarpıp kaçması sonucu polisler tarafından hastanemize getirildi. Saçı sakalı birbirine girmiş üstü pislik içindeydi. Hemen tedavisine başlandı. Şeref Bağdaş (60) olarak adını ve yaşını söyleyen kişi, kâğıt mendil satıp, atık kâğıt toplayarak geçimini temin ettiğini karısı ile 4 çocuğunun Mısır’da yaşadığını beyan etti. Tedavisi yapılan ve kalçasında çatlak olduğu tespit edilen kişinin ertesi gün birbirine girmiş saç ve sakalı hastane personeli tarafından kesildi. Banyo yaptırılıp üzerine temiz hasta giysileri verildi. Hijyeni sağlandı. Bu kez de başka bir isim söyleyip, bekâr olduğunu beyan etti. Tıraştan sonra bu kişinin 35 yaşlarında olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ise 2 evlilik geçirdiğini, bir eşinin kendisini aldattığı için ayrıldığını söyledi. Akli dengesinin yerinde olmadığı düşünülen kişinin kimlik tespiti için polisten yardım istendi. Parmak izi alınan kişinin kimliği tespit edilemedi. Fakat hastanın tüm tetkikleri yapıldı. Hastalık bulaşıcı olmadığı için normal odaya alındı” açıklamasında bulundu.


Kaynak: HT gazete

YORUMLAR 9
  • M.Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    fuat avni bilir ama onunda devri bitti
    Cevapla
  • fedo 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam uyanık türküm dese atarlar hemen.
    Cevapla
  • Yolcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen Türksün galiba; kaç kere hastaneden atıldın?!
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    o sizin zihniyetin devleti yönetti zamandaydı
    Cevapla
  • nur 8 yıl önce Şikayet Et
    hastaysa bakacaksın.iyiyse meşgale vereceksin.el açmaktan iyidir.
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    sokaklarda yaşayan biri bence,ne kadar deli olsa kim olduğunu,ismini soyunu az ok biliyordur. ama hastanede rahatı yerinde,karnı doyduğu,yatacak sıcak bir yatak ,ilgi ve şevkat gördüğü için kimliğini gizliyordur.beni kapı dışarı ederler diye,bari bir huzurevine filan yatırsalar garibi.
    Cevapla
  • kerim 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden söylesin kimliğini adam kalacak barinacak yemeği hazır biyer bulmuş oyaliyor bence zaman kazanıyor nekadar kalır ekmek elden su gölden hesabında.
    Cevapla
  • erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    gıybet etme başına gelir sanada derler dediklerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!