Genel seçimlere doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Samani: - "Hayalleri AK Parti gerçekleştirir. Muhalefet için hayal olanı AK Parti yapar"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 23.05.2015 12:05 GÜNCELLEME 23.05.2015 12:05

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını Kumluca ilçesinde sürdürdü.

Samani, seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada, muhalefetin geçmişte yaptığı hizmetlere dair anlatacak hiçbir şeylerinin olmadığını savundu.

Antalya'nın her yerinde AK Parti olarak yapacakları hizmetleri anlattıklarını belirten Samani, geleceğe dönük projelerini ortaya koyduklarını ancak muhalefetin hiçbir zaman hizmet projesi ortaya koyamadığını iddia etti.

Antalya ve çevresi için hazırlanan projelere muhalefetin, "Hayal" dediğini hatırlatan Samani, şöyle konuştu:

"Evet hayaldir, ama hayalleri AK Parti gerçekleştirir. Muhalefet için hayal olanı AK Parti yapar. 20 yıl Bolu Tüneli'ni açamadılar. Bu kadar emek verildi, 'Bu böyle kalmasın tünel girişlerini kapatalım, patates deposu yapalım' dediler. Bolu Tüneli'ni biz açtık. İşte yeni hazırladığımız Çubukbeli Tünelimiz önümüzdeki dönem hayata geçecek. Zigana Dağları'na tünel açıp, Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayacağız. Bölgemizde de Finike ve Demre arasına tünelli geçiş yapacağız. Elmalı-Fethiye yolunu yeniden inşa edeceğiz."

Batı Antalya'ya havalimanının yer tespiti yapılır yapılmaz hayata geçeceğini anlatan Samani, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karayı bırakın denize havaalanı yaptık. Uçaklar denizin üstünden inip, kalkıyor. Giresun-Ordu Havaalanı'nı görüyorsunuz. 13 yıl önce IMF'nin iyi niyet mektubu göndermediği, kapılarda beklettiği bir ülkeyi ne hale getirdik. Muhalefet bunu görmüyor, ama sizler bu hizmetleri görüyorsunuz. Tüm bunların üstüne muhalefetin geçmişe dair anlatacak hiçbir şeyi yok. Söyleyin Allah aşkına hangi parti geçmişte yaptığıyla hizmet ile övünebiliyor? Biz AK Parti olarak iktidarımız döneminde yaptığımız hizmetlerle övünüyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri