Ağrı'da PKK operasyonu

Ağrı'da PKK terör örgütü gençlik yapılanmasına gerçekleştirilen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Ağrı'da PKK operasyonu
Ağrı'da PKK operasyonu
GİRİŞ 23.05.2015 17:14 GÜNCELLEME 23.05.2015 17:15

Ağrı merkezde ve Doğubayazıt ilçesinde PKK/KCK terör örgütü gençlik yapılanmasına (YDG-H) yönelik polisin düzenlediği operasyonda, eylem hazırlığı içinde olduğu belirtilen 19 kişi gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyonlarda terör örgütüyle bağlantısı olan 19 kişi yakalandı. Gözaltına alınanların üzerinde, 1 tabanca, 11 çakmak gazı tüpü, sözde PKK bayrağı, çok sayıda molotofkokteyli, havai fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler emniyet müdürlüğüne sevk edilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AGRI'DA PKK'NIN GENCLIK YAPILANMASI BUNYESINDE FAALIYET GOSTERMEK ICIN HAZIRLIK YAPAN 19 KISI YAKALANDI. GOZALTINA ALINANLARIN UZERINDE TABANCA, SOZDE PKK BAYRAGI VE PATLAYICI MADDELER ELE GECIRILDI. (FOTO DHA- AGRI)AGRI'DA PKK'NIN GENCLIK YAPILANMASI BUNYESINDE FAALIYET GOSTERMEK ICIN HAZIRLIK YAPAN 19 KISI YAKALANDI. GOZALTINA ALINANLARIN UZERINDE TABANCA, SOZDE PKK BAYRAGI VE PATLAYICI MADDELER ELE GECIRILDI. (FOTO DHA- AGRI)

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?