Genel seçime doğru

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 23.05.2015 18:44 GÜNCELLEME 23.05.2015 18:44

AK Parti Bayburt milletvekili adayı Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ağbal, beraberinde Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu ile geldiği 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'ndeki esnafla görüşerek kendilerinden taleplerini dinledi.

Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman'ın sanayi sitesiyle ilgili taleplerini dinleyerek not alan Ağbal, Küçük Sanayi Sitesi'nin önümüzdeki dönemde Bayburt'ta daha da güçlenmesinin ve buradaki esnafın kazancının artmasının kendilerini de ziyadesiyle memnun edeceğini söyledi.

Ağbal, gelecek dönemde hükümet olarak küçük ölçekli işletmelerin büyütülmesi, desteklenmesi konusunda çabaları olacağını vurgulayarak, "Onun için küçük sanayi sitesi esnafı olarak sizden 7 Haziran seçiminde bize destek istiyorum. Bayburt için destek istiyorum. Çünkü biz güçlü bir şekilde Bayburt olarak bu seçimlerden çıkarsak, inşallah yeni dönemde Bayburt'un gücüne güç katarsak, biz de o güçle Bayburt ve küçük sanayi sitesine kat kat fazlasını yaparız" dedi.

Ekonomik istikrarın olmadığı, yüksek enflasyonunun, yüksek kamu açıklarının olduğu ülkelere yabancıların yatırım yapmadığını kaydeden Ağbal, şunları söyledi:

"Aynı şey Bayburt için geçerli değil mi? Bir yatırımcı gelip Bayburt'ta yatırım yapıp yapmama kararını verirken Bayburt'taki bürokrasiye bakıyor, belediyeye bakıyor. Aynı şey ülkeler için de geçerli. Bir ülkenin hükumeti eğer yatırımcının önünü görmesini sağlayamıyorsa o ülkeye hiçbir yatırımcı gelmiyor. Onun için 7 Haziran seçimleri geçirdiğimiz diğer seçimler gibi durmuyor. Çünkü 2002'yi hatırlayın iki partili bir Meclis aritmetiği oluştu ve o aritmetikten sonra yabancılar, içerdekiler, herkes güçlü bir siyasi iktidarı gördü. Dolayısıyla biz en büyük ilerlemeleri hep 2002 ile 2007 yılları arasında yaptık. Son yıllarda yaptığımız herşey aslında o ilk beş yıldaki ilerlemelere dayanıyor."

Ağbal, 7 Haziran seçimlerinden sonra olası dört partili meclis aritmetiğinin Türkiye'nin ekonomik kazanımları başta olmak üzere tüm kazanımlarını geriye götüreceğini kaydederek, "Şimdi öyle bir noktaya geldik ki dört partili bir parlamento aritmetiğinde ne yapısal reform dedeğimiz reformlar yapılır ne de bu memleketin hayrına olan, elimizi taşın altına sokmamız gereken işleri yapabiliriz. Onun için güçlü siyasi iktidara bugün daha fazla ihtiyacımız var" diye konuştu.

Ağbal, sanayi esnafı ve muhtarlardan yeni dönemde Bayburt'un gücünü büyültmek ve Bayburt için oy kullanmalarını isteyerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"7 Haziran seçimlerinde Bayburt için oy kullanalım. Bayburt için sandığa gidelim. Çok farklı şeyler konuşuluyor Bayburt'ta. Çok küçük şeyler de konuşulduğunu görüyorum. Ayrışma zamanı değil, küçük işlerle uğraşma zamanı değil, günü kurtarma zamanı hiç değil, oyumuzu boşa harcama, oyumuzu gönül için, hatır için harcama zamanı değil. Benim şahsım değil Bayburt'un bir şansı. 40 gündür buradayız çalışıyoruz. Sorunları çözüyoruz, çözdüğümüzü de görüyorsunuz. Önümüzdeki dönemde şu 40 günde çözdüğümüzün 40 katını çözebiliriz ama biz 7 Haziran seçimlerinde bu çözümün anahtarını sizden istiyoruz. "

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
IMF'den Türkiye açıklaması