Çorum'da yangın

Ccedil;orum'da bir köyde çıkan yangında bir ev, samanlık, ahır ve ambar yandı.

Çorum'da yangın
Çorum'da yangın
GİRİŞ 24.05.2015 10:07 GÜNCELLEME 24.05.2015 10:07

Oğuzlar ilçesine bağlı Cevizli köyünün Ömerler Mahallesi'ndeki Ali Görpeş'e ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki Ali Aktaş'a ait ev ile ambara sıçradı.

İlk müdahaleyi köylülerin yaptığı yangın, Oğuzlar, İskilip ve Dodurga belediyelerine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangına Orman İşletme Şefliğine ait arazöz ile de müdahale edildi.

Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangında can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını belirterek, ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangının daha fazla büyümeden kontrol altına alındığını söyledi.

Yangında iki kişiye ait ev, samanlık, ahır ve ambarın yandığını belirten Gün, "Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangında evin altında bulunan ahırdaki 9 büyükbaş hayvanın telef olduğu sanılıyordu. Ancak ekiplerin müdahalesi sırasında hayvanların yangından etkilenmediği anlaşılmış. Telef oldu sanılan 9 büyükbaş hayvan yangın çıktıktan 1 saat 10 dakika sonra kurtarıldı. Can kaybı ve yaralanmanın olmamasının yanı sıra hayvanların da telef olmadan kurtarılması sevindirici bir gelişme oldu" diye konuştu.

Kaymakam Gün, yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat