Genel seçime doğru

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Emlakçılar Odası'nı ziyaret etti.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 24.05.2015 11:25 GÜNCELLEME 24.05.2015 11:25

Partiden yapılan açıklamaya göre, ziyaret sırasında oda üyeleriyle bir süre görüşen Kaçar, 13 yıllık iktidarları döneminde AK Parti'nin her alanda hizmet yaptığını belirtti.

Yaklaşan genel seçimde vatandaşlardan ciddi destek göreceklerine inandığını ifade eden Kaçar, seçmenlerin daha istikrarlı bir Türkiye beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

Kaçar, Şanlıurfa'da özellikle müteşebbisler konusunda ciddi anlamda gelecek kaygısı bulunduğunu belirterek şunları kaydetti:

''Dediğiniz 'önünü görememe' meselesine katılıyorum. Elinde para bulunduran kişi, 'bir 7 Haziranı göreyim acaba bu memleketin gidişatı ne, istikameti devam edecek mi ? ' diye düşünüyor. Eğer 6 - 7 Ekim olaylarında bizim Şanlıurfa'da yaşadığımız hadiseler bu Şanlıurfa'nın kaderi olacaksa bu piyasa da daha da olumsuzluğa yol alacak. Bugün siz bir iş adamısınız 10 milyon bir servetiniz var, her gün eylemlerin yapıldığı, molotofların atıldığı kepenklerin kapatıldığı bir yere gelip de 'konut alayım, ev yapayım, yatırım yapayım' diyecekseniz ise aklınızı peynir ekmekle yemeniz lazım. Bu 7 Haziran seçimleri bu manada çok önemli."

Oda Başkanı Fatih Topal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaçar'a teşekkür etti.

Kentte daha bilinçli emlakçıların faaliyet göstermesi için eğitim verdiklerine değinen Topal, gayri resmi emlakçılarla mücadelede yetkililerden destek beklediklerini vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi