Duraliler Mahallesi için "Kamu Yararı Kararı" belgesi çıkarıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahallesi imar planı öncesi İçişleri Bakanlığı'ndan alınması gereken "Kamu Yararı Kararı" belgesinin alındığını açıkladı.

Duraliler Mahallesi için "Kamu Yararı Kararı" belgesi çıkarıldı
Duraliler Mahallesi için "Kamu Yararı Kararı" belgesi çıkarıldı
GİRİŞ 24.05.2015 11:54 GÜNCELLEME 24.05.2015 11:54

AK Parti milletvekili adaylarının Duraliler Mahallesi pazar alanındaki mitinginde konuşan Başkan Tütüncü, Duraliler Mahallesi imar planının yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden geçtiğini hatırlattı ve 59 günde de Kamu Yararı Kararı alındığını bildirdi.

Tütüncü, imarın yapılmasıyla birlikte halkın talebi olan aile sağlığı merkezi, kapalı pazar alanı, cami ve parkların yapımına hemen başlanacağını söyledi.

Mahalleye sağlık merkezinin temelinin 7 Haziran seçimlerinden sonra atılacağını kaydeden Tütüncü, şöyle konuştu:

"İmarla birlikte gönlümüz daha çok şey istiyor. Bölgeye bir kapalı pazar yapmak durumundayız. Ama önce imar. Elbirliğiyle imarı yapacağız ve Duraliler'in yıllardır beklediği mutlu sona beraber ulaşacağız. (Bölgeye bir de cami talep ediyoruz) demişlerdi. (Dernek kuracağız ve birlikte yapacağız) demiştik. Bugünden sonra kaç yıl içinde göreceksiniz, artık Duraliler eski Duraliler olmaktan çıkacak. Burası yeni bir güzelliğe kavuşacak."

Mitinge, AK Parti Antalya milletvekili adayları Mustafa Köse, Nevin Korkmaz Zor ile AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti