Güce'de doğa yürüyüşü yapıldı

Güce ilçesinde her yıl düzenlenen İnoyrak - Gökçebel doğa yürüyüşü yapıldı.

Güce'de doğa yürüyüşü yapıldı
Güce'de doğa yürüyüşü yapıldı
GİRİŞ 24.05.2015 11:57 GÜNCELLEME 24.05.2015 11:57

Güce Kaymakamlığı tarafından, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen çeşitli kurum ve kuruluşların destek verdiği “Doğa Yürüyüşü”, Kaymakam Ahmet Akyürek’in katılımıyla gerçekleşti.

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 25 kişinin katılım ile 25 kilometrelik yolda gerçekleştirilen etkinliğe, Kaymakam Ahmet Akyürek, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Salim Aydoğdu, Emniyet Amiri Ferit Öge, İl Genel Meclisİ Üyesi Bekir Bayram, okul müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tepegediği, İnoyrak Tepesi'nden başlayan yürüyüş Güce ilçesine bağlı İlit köyünde sona erdi. Yürüyüş sırasında bazı vatandaşlar zorluk çektiği için yürüyüşü tamamlayamadan geri dönmek zorunda kaldı.

Kaymakam Akyürek, 25 kişilik ekiple birlikte İnoyrak-Gökçebel Doğa Yürüyüşü’ne katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; doğayı korumanın ve insanların doğa ile iç içe yaşamasının önemine dikkat çekti.

Akyürek,”Tarihi değerlere ve doğaya olan sorumluluğumuzu unutmamalıyız. Günlük hayatın stresini, ancak doğayla baş başa kalarak atabiliriz. İlçemizin doğal zenginliklerini ortaya çıkarmak, korumak ve yaşatmak adına yaptığımız bu etkinliğimiz, halkımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin katkı ve destekleriyle amacına ulaştırılmıştır. Etkinliğe destek olan, emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin değerlerini ortaya çıkartmak adına gösterilen bu hassasiyetimizi gören tüm doğasever katılımcıların ve halkımızın, bundan sonra yapılacak çalışmalara destek vermelerini ve katkı sunmalarını bekliyorum” dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak