Kırklareli'nden kısa kısa

"2016 Kadın Yılı Toplantısı" düzenlendi

Kırklareli'nden kısa kısa
Kırklareli'nden kısa kısa
GİRİŞ 24.05.2015 13:34 GÜNCELLEME 24.05.2015 13:34

Lüleburgaz Belediyesi'nce "2016 Kadın Yılı Toplantısı" düzenlendi.

Hal binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütleri katıldı.

Halebak, burada yaptığı konuşmada, demokratik ve toplumsal cinsiyet eşitlikçi yaklaşımıyla çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Belediye meclisince, 2016 yılının kadın yılı olarak ilan edildiğini hatırlatan Halebak, "Kentimizde toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı politikalar geliştirmek, kadınlara yönelik politika ve hizmetlere öncelik vermek, gündelik hayatın toplumsal, siyasal ve ekonomik anlamda güçlendirerek yıl boyunca yapılacak faaliyetler ile bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından "2016 Kadın Yılı Eylem Planı"nın oluşturulması, bütçe ve performans hedeflerinin belirlenmesi kararları alındı.

"4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı

Lüleburgaz ilçesinde, "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Lüleburgaz Lisesindeki açılışa, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Gök Bilim Profesörü Ethem Derman ve Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk katıldı.

Çetin ve beraberindekiler, fuarı gezerek projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı. 130 projenin bulunduğu "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" hafta boyunca açık kalacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'