Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'un Bandırma ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Bandırma'yı huzur ve güven içinde yaşanan bir kent yapacaklarını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'un Bandırma ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'un Bandırma ziyareti
GİRİŞ 24.05.2015 13:38 GÜNCELLEME 24.05.2015 13:38

Uğur, Bandırma ziyaretinde yaptığı açıklamada, hedeflerinin, Bandırma'yı bir milyon nüfuslu ve 500 bin kişinin istihdam edildiği Güney Marmara'nın bir numaralı sanayi şehri yapmak olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarında Bandırma'ya çok sayıda hizmet getirildiğini ifade eden Uğur, "Vatandaşlarımız 7 Haziran seçimlerinde oylarını kullanırken ellerini vicdanlarına koyacak ve gerekeni yapacaktır" dedi.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesinin kurulmasında AK Parti Balıkesir milletvekillerinin büyük katkısının bulunduğuna dikkati çeken Uğur, "26 ilçe üniversite kurulması konusunda girişimlerde bulundu. Bu ilçeler arasında Bursa'nın İnegöl'ü de vardı. Ancak Bandırma, Alanya ve İskenderun'da üniversite kuruldu. Bunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Uğur, Bandırma'yla ilgili projelerinin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İlçenin atık su arıtma tesisi yok. Bandırma, derin deniz deşarjı kullanıyor. Bütün sular Marmara Denizi'ni kirletiyor. Bandırma'nın bütün atık suyunu da arıtıp Marmara Denizi'ne bırakacağız. Bandırma şehir çöplüğünde vahşi depolama yapılıyor. Buraya düzenli katı depolama tesisi yapılmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bandırma'da toplu taşımayı yenileyeceğiz. İlçede, engelliye uyumlu, klimalı ve içinde kamera olan güvenli toplu taşıma araçları olacak. Büyükşehir olarak yapacağımız çalışmalarla Bandırma'yı huzur ve güven içinde yaşanan bir kent yapacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…