Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, "7 Haziran seçimleri sadece Türkiye’nin seçimleri değil. Bu seçimler dünyanın seçimleri" dedi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 24.05.2015 17:52 GÜNCELLEME 24.05.2015 17:52

Özden, seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyl bir araya geldi.

Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye’nin seçimleri olmadığını dile getiren Özden, katılımcılardan destek istedi.

Seçimin önemine vurgu yapan Özden, "Türkiye'de istikrarın sürmesi gerekli. 13 yıllık AK Parti hükümeti döneminde Türkiye çok yol kat etti. 7 Haziran seçimleri sadece Türkiye'nin seçimleri değil. Bu seçimler dünyanın seçimleri. Kosova'nın, Bosna'nın, Gazze'nin, İslam ülkelerinin, Türk Cumhuriyetlerinin seçimidir. Bütün dünya ülkeri Türkiye'deki seçime odaklanmış durumda. Çünkü Türkiye'nin gösterdiği büyük başarı bütün dünya ülkeleri tarafından gıpta ile izlenmektedir. Sizler 7 Haziran'da sandığa giderken bunları düşünerek oy atın" dedi.

Özden, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yalı Mahallesi'nde ve Kocaman Caddesi'nde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceleyen Özden, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...