TBMM Başkanı Çiçek Gaziantep'te

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Gaziantep'te ''Hemşehri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşması'' na katıldı.

TBMM Başkanı Çiçek Gaziantep'te
TBMM Başkanı Çiçek Gaziantep'te
GİRİŞ 24.05.2015 18:37 GÜNCELLEME 24.05.2015 18:37

Çiçek, çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği kentte, AK Parti İstanbul Milletvekili Adülkadir Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer yetkililerle Şahinbey Belediyesince yaptırılan Yeşilvadi Parkı'nda golf aracına binerek incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan parkla ilgili bilgi alan Çiçek, daha sonra Büyükşehir Belediyesince Festival Parkı'nda bu yıl 5'incisi düzenlenen ''Hemşehri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşması''nda hemşehri derneklerinin standlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti, yöresel ürünlerin tadına baktı.

Çiçek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak iyileştirmesi gerçekleştirilen Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'ndaki Sokak Tenisi Şenliği'ne de katıldı. Çiçek, burada AK Parti milletvekilleri Abdülkadir Aksu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Necati Çetinkaya ile sokak tenisi oynadı. Çiçek, basketbol oynayan çocukları da izledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması