34. Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi

"Onursal Altın Fındık Ödülü", sektöre yaptığı katkılarından dolayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, "Bireysel Altın Fındık Ödülü", INC Kongre Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Cüneyd Zapsu'ya verildi

34. Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi
34. Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi
GİRİŞ 24.05.2015 19:50 GÜNCELLEME 24.05.2015 19:50

Uluslararası Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Konseyi'nin (INC) bu yıl 34'üncüsünü düzenlediği Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi sona erdi.

Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen ve iki gün süren kongrede, "Onursal Altın Fındık Ödülü", sektöre yaptığı katkılardan dolayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na verildi, "Bireysel Altın Fındık Ödülü"nün sahibi ise INC Kongre Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Cüneyd Zapsu'nun oldu.

Sektöre sağladığı yeniliklerden dolayı "İnovasyon Ödülü" TOMRA şirketine verilirken, "Gastronomi'de Mükemmellik Ödülü"nü ise İstanbul Ulus 29 restoranı şefi Mert Şeran aldı. "Araştırmada Mükemmellik Ödülü" ise Dr. Jeffrey Blumberg'e gitti.

Antalya'nın evsahipliğinde 61 ülkeden yaklaşık bin katılımcıyla gerçekleştirilen kongrede Uluslararası Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Konseyi'nin (INC) yeni başkanı Mark Mariani de görevini Giles Hacking'den devraldı.

Kongrede, sektör dinamikleri, sorunları ve yenilikleri ele alınırken, katılımcılar aynı zamanda yeni iş birlikleri yaratma fırsatı buldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler