Genel seçime doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 25.05.2015 14:12 GÜNCELLEME 25.05.2015 14:12

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'ni ziyaret eden Günnar, ardından bir alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından Akçabaat ilçesinin Kavaklı ile Adacık mahallelerini ziyaret eden Günnar, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlara değinerek, "AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatları daha önce başkaları neden yapmadı? Arazimiz mi yoktu? Paramız mı yoktu? Şimdi neden bu kadar güzellikleri milletimiz yaşıyor. Türkiye'de petrol mü bulundu? Türkiye'de ekonomik anlamda kaynak bakımından ne değişti? Ne değişti biliyor musunuz? Milletimizin istikameti doğrultusunda milletimiz gibi düşünen, işi bilen, cesur yürekli, kararlı insanlar ülkeyi yönetti. Değişen şey budur Türkiye'de" dedi.

Günnar, geçmiş dönemlerde Türkiye'de defalarca hükümetlerin düştüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"AK Parti hükümetlerine gelene kadar Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri hep yasama dönemini doldurma çabası içersindeydiler. Memleketi ve milleti düşünecek vakitleri bile yoktu. Sadece nasıl hükümette kalırız hesabı içerisindeydiler. Onun için bizden önceki hükümetlerin ortalama yasama süreleri 1,5 yıldı. Allah'a hamdolsun ki 13 yıldır kesintisiz iktidardayız ve biz sadece milletimizi düşündük. İktidarda kalma hesapları asla yapmadık. Milletimiz için çalışmanın semeresini 13 yıl iktidarda kalarak gördük. Türkiye'de istikrar abidesi AK Parti var. İstikrarla birlikte refah seviyesi yükseldi, zenginlik geldi. Şimdi muhalefet bu ülkede koalisyon hedefliyor. Bunlar, ülkemizi ve milletimizi geçmişe döndürmek istiyorlar. Evvel Allah milletimiz bu oyunun farkında. AK Parti iktidarlarından çok memnun. İstikrardan yana tavırlarının olduğunu açıkça gözlemliyor ve bunun mutluluğunu yaşıyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü