Mursi'nin başdanışmanından anlamlı mesaj

Mısır'ın tek seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmed Abdulaziz, canlı yayında konuştu.

Mursi'nin başdanışmanından anlamlı mesaj
Mursi'nin başdanışmanından anlamlı mesaj
GİRİŞ 25.05.2015 15:08 GÜNCELLEME 25.05.2015 15:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mısır'daki olaylarda kızı Habiba Abdulaziz şehid olan Ahmed Abdulaziz kızıyla ilgili, "Bana göre kızım Habiba şehittir ve ben onu ablam gibi kabul ediyordum, birçok şeyi ona danışırdım" dedi.

RABİA’DA ŞEHİT OLAN BÜTÜN GENÇLER BENİM İÇİN BİR HABİBA

Bana göre kızım Habiba şehittir ve ben onu adeta ablam gibi kabul ediyordum, birçok şeyi ona danışırdım. Çok güçlü bir kişiliği vardı, zulümden nefret ederdi. Habiba Rabia’da şehit oldu. Basın görevini yerine getirirken şehit oldu. O anda katliamı çekerken, gelişigüzel öldürmeleri, cinayetleri resimlerken şehit oldu. Özellikle tam kalbine nişan alınarak öldürüldü. Bana göre Rabia’da şehit olan bütün kızlarımız, daha öncesinde sonrası, hepsi birer Habiba’ydı. Rabia’dan önce ve sonra bütün şehit olan gençler benim için bir Habiba, bütün şehitler. Bir baba olarak bütün şehit olanlara karşı bir babalık hissiyatı içindeyim, onları evlatlarım, kardeşlerim kabul ediyorum." dedi.

‘ERDOĞAN MURSİ’Yİ HAYIRLA YAD EDİYOR’

Türkiye’nin Mısır'a ve Mursi'ye karşı vakur duruşuyla ilgili Abdulaziz, "Türk Devleti'ni ve Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdir ediyorum. Sayın Erdoğan, Mısır'la ilgili her konuşmasında bize desteklerini bildiriyor ve Mursi'yi hayırla yad ediyor." dedi.

7 Haziran genel seçimlerini değerlendiren Abdulaziz, "Türk halkına şunu söylemek istiyorum, 'Siz Allah’ın nimetleri içerisinde yaşıyorsunuz, çok şükretmeniz lazım, çünkü AK Parti ve Sayın Erdoğan'dan önce İstanbul’da su içilemediğini benim yaşıtlarım çok iyi bilir'" dedi.

A Haber'de Orhan Sali moderatörlüğünde yayınlanan Diplomasi programının bu haftaki konukları arasında hakkında idam kararı verilen Mısır'ın tek seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmed Abdulaziz de vardı.

YORUMLAR 5
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetlerini kabul etsin vefat eden evlatlarının... Kendilerine de sabr-ı cemil ihsan etsin. Elbet zalimler yenilecek, ama bugün ama yarın. Biiznillah
    Cevapla
  • dadas 8 yıl önce Şikayet Et
    RABBIM MURSI, ARKADASLARINI VE DÜNYA ÜZERINDEKI bütûn MÜSLÜMANLARI kafirlerin,zalimlerin,firavunlarin ve mûnafiklarin serrinden ve tuzaklarindan KORUSUN AMiNNNN
    Cevapla
  • Mustafa Berlinden 8 yıl önce Şikayet Et
    InsaALLAH sonu bilemedigimiz düsünmekde aciz kaldigimiz hayirlarla biter. biz her daim her Abdest de Hayri hi ve Serri hi deriz.ALLAH in dedigidir Rabbim Sabir ve Sebat dan ayirmasin.
    Cevapla
  • kimsesiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim içinde,İslam davası uğruna ölenler ölmüş değil,bilakis şehitlerdir,ALLAH onların şehadetini kabul etsin,ALLAH rahmetiyle karşılasın
    Cevapla
  • Bekir Öztürk Sabanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması