Eyüp Belediyesi'nin mutlu günü

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, belediye çalışanlarından Burak Yanargil ile Nihan Sunaçoğlu’nun nikahını kıydı.

Eyüp Belediyesi'nin mutlu günü
Eyüp Belediyesi'nin mutlu günü
GİRİŞ 25.05.2015 16:21 GÜNCELLEME 25.05.2015 16:21

Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde çalışan Nihan Sunaçoğlu’yla dünya evine giren Burak Yanargil’in şahitliğini başkan yardımcılarından Ahmet Turan Koçer yaptı.  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün tam kadro katıldığı ve Gaziosmanpaşa Şelale Düğün Salonunda gerçeklesen düğünde, Başkan Remzi Aydın, Yanargil çiftine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi. Vatana, millete ve ümmete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi temenni eden Remzi Aydın genç çifte evlilik cüzdanını kendi elleriyle verdi. 

Damat da bizden gelin de bizden

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarından Burak Yanargil ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görevli Nihan Sunaçoğlu’nun nikahını kıydı.

Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde çalışan Nihan Sunaçoğlu’yla dünya evine giren Burak Yanargil’in şahitliğini başkan yardımcılarından Ahmet Turan Koçer yaptı.  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün tam kadro katıldığı ve Gaziosmanpaşa Şelale Düğün Salonunda gerçeklesen düğünde, Başkan Remzi Aydın, Yanargil çiftine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi. Vatana, millete ve ümmete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi temenni eden Remzi Aydın genç çifte evlilik cüzdanını kendi elleriyle verdi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor