"25. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali"

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: "Festivalimiz sayesinde, Kırklareli'nin adı artık Kırıkkale ile karıştırılmayacak"

"25. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali"
"25. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali"
GİRİŞ 25.05.2015 17:38 GÜNCELLEME 25.05.2015 17:38

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "25. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali" sayesinde Kırklareli'nin daha etkin tanıtılacağını ve artık Kırıkkale ile karıştırılmayacağını söyledi.

Kesimoğlu, festivale ilişkin düzenlenen basın toplantısında, vatandaşların karşısına çok zengin bir programla çıkacaklarını belirtti.

Yabancı ülkelerden de grupların katılacağı festivalle Kırklareli'nin adını Türkiye ve dünyaya duyurma fırsatı bulacaklarına işaret eden Kesimoğlu, şöyle konuştu:

"Etkinlik 27 Mayıs'ta kortejle başlayacak. Festivalde Hadise ve Murat Boz gibi birçok şarkıcı sahne alacak. Festivalimizin Kırklareli'nin, Türkiye gündeminde hak ettiği yere gelmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Festivalimiz sayesinde, Kırklareli'nin adı Kırıkkale ile karıştırılmayacak. Önümüzdeki dört yıllık süreçte yapacağımız çalışmalarla kimse Kırklareli'ni Kırıkkale ile karıştırmayacak. Tek elle alkış tutulmaz, halkımızla beraber başarılı çalışmalara imza atacağız."

Kesimoğlu, festivali huzur, coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceklerini vurgulayarak, festivalin kentler için önemli olduğuna değindi.

Festivalde, "Kakava pilavı" ikram edeceklerini ifade eden Kesimoğlu, vatandaşları festivale davet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...