Genel seçimlere doğru

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ecer: - "Bir insan mesleğini severek yaparsa çok başarılı olur. Bu felsefeyle hekimlik hayatımda çok başarılı oldum, artık milletvekilli olup ülkemi de tedavi etmek istiyorum"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 25.05.2015 18:02 GÜNCELLEME 25.05.2015 18:02

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, bir kimsenin mesleğini severek yaptığı takdirde başarılı olacağını kaydetti.

Ecer, yaptığı yazılı açıklamaya göre, kendisinin bir hekim olduğunu tek amacım da insanları mutlu etmek olduğunu dile getirdi.

Gittiği yerlerde kendisinin mutlu bir şekilde karşıladığını aktaran Ecer, "Ben hekimliğim gibi vekilliğimde de hep halkımızın yanında olacağım. Bir insan mesleğini çok severek yaparsa çok başarılı olur. Bende bu felsefeyle hekimlik hayatımda çok başarılı oldum; artık milletvekilli olup ülkemi tedavi etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ecer, 25 yıl önce Tıp Fakültesi'nden insanlığa şifa dağıtmak için hipokrat yemini ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Hayatımı, insanlığın huzuru ve sağlığı için harcıyorum. Artık milletimizin daha iyi yaşaması için mecliste halkımın sesi olmak istiyorum. İnsanın insanca yaşadığı bir dünya istiyorum. Herkesin yaşam hakkı olarak ücretsiz sağlık hizmeti alma hakkı var ama görüyoruz ki bu hak ülkemizde uygulanmıyor, olan yine vatandaşımıza oluyor"

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı