Genel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesine bağlı Gençali köyünü ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 25.05.2015 18:04 GÜNCELLEME 25.05.2015 18:04

Özkaya, burada özel bir firmanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin emekli sayısını artırdığını 2002 yılında emekli olanların sayısının kat kat üstüne çıktıklarını söyledi.

Kendisinin çiftçi bir ailenin çocuğu olduğunu ve çiftçilikten son derece iyi anladığını da belirten Özkaya, şunları anlattı:

"Hepinizin bildiği gibi bende çiftçi çocuğuyum. Gençali köyümüzde son yıllarda çam fidanı yetiştirme ve seracılık artmaya başladı. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın 18 ay süreyle Orman Köylülerine verdiği geri alım garantili çam fidanları sayesinde çiftçilerimiz para kazandı. Halen daha Orman Köylerimizde çam fidanı yetiştirme devam ediyor. Bunun yanında seracılığa doğru yönelen Gençali Köylülerini kutluyorum. Büyük özveri ve çalışmalarınız sonucunda seracılık işini başardınız. AK Parti Hükümeti olarak her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz"

Konuşmanın ardından Özkaya, vatandaşlarla sohbet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu