AK Parti Gençlik Buluşması

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Can Paker ve AK Parti Kars Milletvekili Adayı Mehmet Uçum, AK Parti Gençlik Buluşması programına katıldı.

AK Parti Gençlik Buluşması
AK Parti Gençlik Buluşması
GİRİŞ 25.05.2015 18:12 GÜNCELLEME 25.05.2015 18:12

Kars Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'ndeki programda konuşan Paker, Türkiye'de uzun yıllar millet egemenliği yerine kurumlar egemenliğinin hakim olduğunu anlattı.

Gençlik yıllarının, çok partili döneme geçiş aşamasındaki sıkıntılarla geçtiğini belirten Paker, "Sadece seçim yaparak demokrasiye girebileceğimize inanarak yola çıktık ve bunun doğru olamadığını gördük. Türkiye'de uzun yılar, milletin egemenliği yerine devletin kurumları olan ordu, yargı, polis, MİT, TÜBİTAK egemen oldu ve bu kurumlar millete hakim oldu. Gençliğimiz bu mücadeleyi bir noktaya getirmekle geçti" dedi.

Uçum da gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmesi gerektiğini aktardı.

AK Parti gençliğine bu anlamda önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Uçum, "Bir milyon 700 bin üyesi olan bir siyasi parti bünyesinde olan bir gençlik teşkilatı dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Bu nicel büyüklük son derece övülesi bir şeydir. İkincisi de son derece barışçı bir gençliktir. Mutluyuz, çünkü barışçı olmak son derece önemlidir. Toplumsal hayatta, aile hayatından tutun sosyal hayatın her aşamasına kadar, şiddeti dışlamak bizim temel görevimiz olmalıdır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı