Gürsu Belediye Başkanı Yıldız'a yapılan silahlı saldırı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız'a yapılan silahlı saldırı
Gürsu Belediye Başkanı Yıldız'a yapılan silahlı saldırı
GİRİŞ 25.05.2015 22:32 GÜNCELLEME 25.05.2015 22:32

Ccedil;alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'a yapılan silahlı saldırıya ilişkin, "Böyle menfur saldırı kabul edilebilecek, akla gelecek bir olay değil. Kahpece ve adice. Onun sorununu çözmek için makamının en güzel yerine alıp ona bu saldırıyı gerçekleştiren ve bu caniliği yapanı lanetliyorum" dedi.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek doktorlardan bilgi alan Bakan Çelik, Cüneyt Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız ile görüştü.

Çelik, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Cüneyt Yıldız'ın yalnız Gürsu'da değil tüm tanıyanlar tarafından çok sevilen birisi olduğunu söyledi.

Yıldız'ın halkla iç içe olduğunu ve herkes tarafından sevildiğini aktaran Çelik, "Kısa zaman içerisinde hizmetleriyle herkesin gönlüne taht kurmuştu. Böyle menfur saldırı kabul edilebilecek, akla gelecek bir olay değil. Kahpece ve adice. Onun sorununu çözmek için makamının en güzel yerine alıp ona bu saldırıyı gerçekleştiren ve bu caniliği yapanı lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Dün gece Bursa'ya ulaştığında hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldığını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Kardeşimizin sağlığıyla ilgili yapılması gerekenler tam teşekküllü bir şekilde yapılıyor. Hastanın mevcut durumu gereği bir yere naklinin uygun olmayacağını herkes biliyor. Dolayısıyla, 'Acaba farklı durum ve imkan buraya sunulabilir mi?' diye her türlü ihtimali de devreye sokmaya çalışıyoruz. Sağolsun hocalarımız gereğini yapıyor. Beşer olarak elden ne geliyorsa onları seferber etmiş durumdayız. Cenab-ı Allah, inşallah bize çocuklarına bağışlar. Allah şifalar versin."

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 20 Mayıs'ta belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi B. tarafından makamında tabancayla başından vurulmuştu. Ağır yaralanan Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Fevzi B. Yozgat'ın Boğazlayan ilçesinde teslim olmuş ve nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış