Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşı hesaplayın

Ne zaman emekli olurum uygulamasını kullanarak emeklilik yaşınızı hesaplayın. Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşı hesaplama haber7'de

Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşı hesaplayın
Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşı hesaplayın
GİRİŞ 31.05.2015 10:46 GÜNCELLEME 31.05.2015 10:47

Ne zaman emekli olurum uygulamalarını kullanarak emeklilik hesaplamalarınızı kolayca yapabilirsiniz. Ne zaman emekli olurum uygulamaları nasıl kullanılır ve ne zaman emekli olurum uygulamaları hakkında tüm ayrıntılar haberimizde!

Ülkemizde emekli olmayı bekleyen birçok vatandaşımız vardır. Bu vatandaşlarımız ne zaman emekli olurum diye düşünüp dururlar. Ne zaman emekli olurum sorusunun cevabı emeklilik şartlarına bağlıdır. Ne zaman emekli olurum sorusu kadınlar için daha esnek şartlara bağlıyken, erkekler için ne zaman emekli olurum sorusu daha farklı şartlara bağlıdır. Temel emeklilik şartları sigortalılık süresi, doldurulması gereken yaş ve doldurulması gereken prim gün sayısıdır. Kadınlar erkeklere oranla daha az sigortalılık süresi, yaş ve prim gün sayısı doldurmak durumundadır.

EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ! 

EMEKLİ MAAŞI SORGULAMA İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ! 

EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ! 

Ne zaman emekli olurum sorusunun cevabı için bilinmesi gereken iki ana tarihi vardır. Ne zaman emekli olurum için ilk işe giriş tarihinizin ve doğum tarihinizin önemi büyüktür. Biz size bu yazımızda ne zaman emekli olurum sorunuza cevap vermeye çalışacağız. Ne zaman emekli olurum sorunuza kesin bir yanıt veremesek de SGK'nın uygulama koyduğu ne zaman emekli olurum hesaplamasını nasıl yapacağınızı size detaylı bir şekilde anlatacağız.

Öncelikle SSK'ya bağlı vatandaşlarımızın ne zaman emekli olurum sorusuna cevap olmaya çalışacağız. SSK'dan ne zaman emekli olurum diye merak ediyorsanız yukarıdaki linke tıklamanız gerekir. Linke tıkladıktan sonra ne zaman emekli olurum sorunuza cevap bulabilirsiniz.

SSK'dan ne zaman emekli olurum sorunuz için öncelikle cinsiyetinizi girmelisiniz. Yazının başında da söylediğimiz gibi ne zaman emekli olurum sorusunun cevabı kadın ve erkeklere göre farklılık göstermektedir. Ne zaman emekli olurum için ana tarih olarak belirttiğimiz doğum tarihinizi gün, ay, yıl olarak giriniz. Ne zaman emekli olurum için diğer ana tarih olan hizmete başlama tarihinizi de gün, ay, yıl şeklinde giriniz. Ardından ne zaman emekli olurum için maluliyetiniz ya da erken yaşlanmanızın olup olmadığını belirtiniz.

Şimdi de SSK'dan ne zaman emekli olurum için gerekli olan mevcut bilgilerinizi girmeniz gerekir. Ne zaman emekli olurum için emeklilik şartlarından biri olan "SSK prim ödeme gün sayınız"ı giriniz. Ardından ne zaman emekli olurum için "Diğer sandıklara ait gün sayınız, askerlik/sanatçı gün sayınız, fiili gün sayınız, yurtdışı gün sayınız" bilgilerinizi giriniz. Ardından ne zaman emekli olurum için son bilgi olan 3600 günün dolduğu tarihi gün, ay, yıl biçiminde giriniz. Ne zaman emekli olurum için bilgilerin doğruluğundan eminseniz "Gönder" sekmesine tıklayınız ve SSK'dan ne zaman emekli olurum sorunuzun cevabını alınız.

BAĞ-KUR'a bağlı olan vatandaşlarımız ne zaman emekli olurum sorusunun cevabını da yine üstte verdiğimiz ne zaman emekli olurum linki sayesinde öğrenebilirler.
BAĞ-KUR'dan ne zaman emekli olurum sorunuz için öncelikle "Emeklilik Türü" kısmını size uygun olarak seçmelisiniz. BAĞ-KUR'dan ne zaman emekli olurum için emeklilik için önemli olan cinsiyet kısmını doldurmalısınız. Ardından BAĞ-KUR ne zaman emekli olurum için doğum tarihinizi giriniz. Ne zaman emekli olurum sorusunun cevabı için özel durum bilgileriniz varsa onları giriniz. BAĞ-KUR ne zaman emekli olurum için son olarak sadece yurtdışı borçlanması olarak emekli olmak istiyorsanız tıklayınız ve TAMAM butonuna basınız. Bu işlemlerden sonra BAĞ-KUR'dan ne zaman emekli olurum sorunuza cevap bulabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi