Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmalarını Beyşehir'in mahallelerinde sürdürüyor

Genel Seçime Doğru
Genel Seçime Doğru
GİRİŞ 26.05.2015 10:10 GÜNCELLEME 26.05.2015 10:10

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, 7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri yaklaşırken, seçim çalışmalarına hız verdi.

Babaoğlu, seçim çalışmalarını Beyşehir'in bazı mahallelerinde devam ettirdi. Kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve bazı partililerle birlikte ilçeye bağlı mahallelerde ziyaretlerde bulunan Babaoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Beyşehir’in göle kıyısı bulunan Çiftlik, Gölkaşı, Akburun mahallelerinin yanı sıra aynı havzada yer alan Sadıkhacı, Sevindik, Emen, Üçpınar mahallelerinde yaşayan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Babaoğlu, 7 Haziran’da yapılacak seçimde vatandaşlardan destek istedi.

Sahadaki seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Babaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Davutoğlu’na Beyşehir Gölü Havzası’nda yaşayan hemşehrilerinden çok büyük bir desteğin olacağının ışığını aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizle buluşmamızda; ekonomisi dünyada en hızlı büyüyen, demokratikleşme ve özgürlükler adına hayal bile edilemeyen düzenlemelere imza atan 13 yıllık AK Parti iktidarımızın hizmetlerini anlattık. Nerede kanayan bir yara varsa ona derman olmaya koşan, nerede ağlayan bir mazlum varsa elinden tutan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na Beyşehir Gölü havzasından çok güçlü bir destek geliyor inşallah. Beyşehirli hemşehrilerimizde "Konyalı bir Başbakan" seçecek olmanın heyecanını gördüm. Allah bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde