Kumluca HEM yıl sonu sergisi açıldı

Kumluca'da Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında düzenlenen kursların yıl sonu sergisi, Kültür Han'da düzenlenen törenle açıldı.

Kumluca HEM yıl sonu sergisi açıldı
Kumluca HEM yıl sonu sergisi açıldı
GİRİŞ 26.05.2015 10:35 GÜNCELLEME 26.05.2015 10:35

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen serginin açılışında halk dansları gösterisi sunuldu.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, yaptığı konuşmada, bu eğitim öğretim döneminde, 9 okuma yazma kursunda 87 kursiyer, 155 sosyal kültürel kursa 3 bin 230 kursiyer, 62 mesleki ve teknik kursa ise bin 227 kursiyerin katıldığını bildirdi.

Sarıcasu Mahallesi'nde yaklaşık 45 vatandaşın katılımıyla el nakışları kursu da açtıklarını ifade eden Tekdemir, şöyle konuştu:

"İnşallah 2 Haziran'da Sarıcasu Mahallemizde açacağımız sergimizle onların ürünlerini görme fırsatı bulacağız. Yine belediyemiz ile yapılan protokol kapsamında Kalekule'de açmış olduğumuz step aerobik kursumuza ilgi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Açmış olduğumuz ritm kursu, çocuk etkinlikleri kursu, tiyatro kursu ve davul zurna eğitimi kursu da bu öğretim yılında yeni açılan kurslarımızdandır."

Konuşmanın ardından, ritm grubu konser verdi. Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, stantları gezerek kursiyerlerden bilgi aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı