AK Partili Başkan hayatını kaybetti

Bursa'da, 20 Mayıs'ta silahlı saldırıya uğrayan Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Partili Başkan hayatını kaybetti
AK Partili Başkan hayatını kaybetti
GİRİŞ 26.05.2015 10:35 GÜNCELLEME 26.05.2015 13:42
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 20 Mayıs'ta belediyede zabıta memuru olarak görev yapan ve Başçavuşluktan bu göreve geçen Fevzi B. tarafından makamında tabancayla başından vurulmuştu.

Alınan bilgiye göre, başından vurularak ağır yaralandıktan sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldız, bir hafta süren müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında kentte bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da programlarını iptal ederek hastaneye geldi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 20 Mayıs'ta, belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi B, tarafından makamında tabancayla başından vurulmuştu. Ağır yaralanan Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Fevzi B, olaydan 4 gün sonra Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde polise teslim olmuş, Bursa'ya getirilerek çıkarıldığı adliyede mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

CÜNEYT YILDIZ YARIN DEFNEDİLECEK

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yıldız'ın hayatını kaybetmesine ilişkin, "Beyin hasarı çok ağır olunca bütün müdahalelere rağmen ne yazık ki vefat etti. Rabbim mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin" dedi.

Müezzinoğlu, Yıldız için cenaze namazı öncesi Gürsu Belediyesi önünde tören yapılacağına işaret ederek, "Muhtemelen yarın 12.00 gibi Gürsu Belediyesi önünde bir tören yapılacak. Saat 13.00'te de Gürsu Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından yine Gürsu'da defnedilecek. Şu andaki olağanüstü bir değişiklik olmazsa ailenin verdiği karar bu" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    amin amin amin inşallah vesallam
    Cevapla
  • coşan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Devletimizden bu olayı acilen çözmesi, suçlu şahsın ağır bir şekilde cezalandırılmasınıistiyoruz.Bu kurşun tüm camiaya sıkılmıştır.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    çok üzüldüm ALLAH rahmet etsin mekkanı cennet olsun ailesine ak parti camiasına baş saglıgı diliyorum bu dava bir ebedi sürecektir başkanım sen rahat uyu ak parti davasından asla taviz vermiyecektir ALLAHIN izniyle ALLAH rahmet etsin ailesine ve sevenlerine sabırlar diyorum vesallam
    Cevapla
  • kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiyi yedirmeyiz....
    Cevapla
  • rte 8 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin yemeye çalıştığı yok.. ölünün arkasından siyaseti bırak.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet etsin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!