TÜSEKON Genel Kurulu

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mir Hasan Taş, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

TÜSEKON Genel Kurulu
TÜSEKON Genel Kurulu
GİRİŞ 26.05.2015 10:40 GÜNCELLEME 26.05.2015 10:40

Türkiye'deki 3 konfederasyonun, geçtiğimiz günlerde TÜSEKON çatısı altında birleşme kararının ardından TÜSEKON'da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı.

Yapılan kurulda İsmail Yılmaz, TÜSEKON başkanlığına yeniden seçilirken, Yılmaz başkanlığındaki konfederasyonun yeni yönetim kurulu üyeliğine Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mir Hasan Taş'da seçildi.

Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, konfederasyonların bir çatı altında birleşmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

TÜSEKON'un ortak hedefinin kaliteli sürücü yetiştirmek olduğunu ifade eden Taş, "Konfederasyon Genel Başkanımız İsmail Yılmaz, Başkan Yardımcıları Nusret Türker ve Mesut Uçan'ın üstün gayretleri sonucu, motorlu taşıtlar sürücü kurslarında büyük bir ivme kazanıldı. Bundan sonra da Türkiye genelinde genel başkanımız ve yönetim kurulumuzun gayretleri ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'nün destekleri ile motorlu taşıtlar sürücü kurslarında birçok sorun giderilerek, kurslar daha güzel ve çağdaş yapıya kavuşacak. Üstlendiğim görevin bilinciyle bölgedeki problemlerin çözümü konusunda elimden gelen gayreti sarf edeceğim" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?