CHP Adana milletvekili adayına silahlı saldırı

Adana Emniyet Müdürlüğü:

CHP Adana milletvekili adayına silahlı saldırı
CHP Adana milletvekili adayına silahlı saldırı
GİRİŞ 26.05.2015 11:57 GÜNCELLEME 26.05.2015 11:57

Adana Emniyet Müdürlüğünden, CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'in silahla yaralanmasına ilişkin, olayın siyasi yönünün bulunmadığının değerlendirildiği bildirdi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, milletvekili adayı Türkmen'in Seyhan ilçesi Karslılar Mahallesi'nde bulunan bir restorana geldiği sırada, restoran girişinde bir araçtan açılan ateş sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde dizlerinden yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Olayla ilgili olarak görevlilerimizce yapılan ilk araştırma neticesinde olayı gerçekleştiren 1961 doğumlu A.F.E. isimli şüphelinin, mağdur milletvekili adayıyla avukat müvekkil iş ilişkisi kapsamında aralarında alacak meselesi ile ilgili ihtilafının bulunduğu, meydana gelen bu olayın da bu sebeple vuku bulduğu, suç şüphelisi şahsın, 'Paramı niye vermiyorsun?' şeklinde bağırdığı tanık ifadeleri ve iş yeri kamera kayıtları ile tespit edilmiştir. Olayın siyasi yönünün bulunmadığı değerlendirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!