AK Parti seçim aracına saldıranlar yakalandı!

İzmir’in Menemen ilçesinde, AK Parti seçim aracına zarar verdiği iddia edilen 4 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

AK Parti seçim aracına saldıranlar yakalandı!
AK Parti seçim aracına saldıranlar yakalandı!
GİRİŞ 26.05.2015 12:46 GÜNCELLEME 26.05.2015 12:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Menemen ilçesinde 20 Mayıs tarihinde meydana gelmişti. İddialara göre, terör örgütü lehine sloganlar atan motosikletli şahıslar, Asarlık mevkiinde AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Keskin ve partili Caner Bavli'nin bulunduğu seçim aracını durdurmuştu. Şahıslar biri aracın camını kırarken, olay anında yolcu koltuğunda oturan ve kırılan camlarla yaralanan Caner Bavli ise tedavi altına alınmıştı.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, aldığı eşgallerle şüphelileri tespit etti. Operasyon sonucunda İ.Ç, O.S., U.B ve M.Ç gözaltına alındı. İfadelerinin ardından İ.Ç, O.S. ve U.B. savcılık talimatı ile M.Ç. ise sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, ifadesi alınan şahıslar, haklarındaki iddiaları kabul etmeyerek siyasi bir tartışmanın yaşanmadığını, partililerle trafik konusunda bir anlaşmazlığın yaşandığını öne sürdü. Şahıslar, tartışma esnasında aracın camının kırıldığını; ancak herhangi bir suç aleti de kullanmadıklarını iddia etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Cebel 8 yıl önce Şikayet Et
    Mala Cana Zarar Veren Vandalları Tutuksuz Yargılamak İçin Serbet Bırakacağına Bari Kefaretle Bırakta Yargıla.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço