Sınıfta şok görüntü!

Karaman'da Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit İbrahim Öztürk, geçtiğimiz dönem başarılı öğrencilerin başından sınıf ortasında para saçtı.

GİRİŞ 26.05.2015 12:55 GÜNCELLEME 26.05.2015 17:31
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Bu görüntülerden hazırlanan ve okulun resmi web sitesinde yayınlanan klip, kaymakamlık ve velilerin tepkisi üzerine yayından kaldırıldı.

Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit Öztürk, geçen dönem kitap okuma yarışması ve karnesinde not ortalaması ile sınıfında dereceye giren öğrencilere, diğer öğrencilere teşvik olması için para dağıttı. Birinciye 20, ikinciye 15 ve üçüncüye de 10 lira dağıtan müdür Öztürk, sınıflara tek tek gidip başarılı öğrencileri tet tek sınıfın ortasına çağırdı. Ardından da öğrencilere paraları, başlarından saçarak verdi.

Öztürk'ün paraları 'Şöyle başına saçalım. Bak bankadan gıcır gıcır getirttim bunları. Hadi hayırlı olsun' diyerek saçması dikkat çekti. Bu anların görüntülerinden oluşturulan klip ise okulun resmi web sitesinde yayınlandı. Klibin başında müdür Öztürk, Başyayla ilçesi tabelasının başında durup, 'Suyu sert, insanı mert Başyayla’dayız'diyerek ilçesini ve sokaklarını tanıtıyor.

Ardından Kaymakam Hamza Özer'in de katıldığı karne dağıtım töreni görüntüleri de yer alıyor. Klibin okulun web sitesinde yayınlanmasının ardından kaymakamlık ve velilerin tepkisi üzerine yayından kaldırıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 38
  • müdür 8 yıl önce Şikayet Et
    eline veremiyor yerden toplatıyor çocuklar şimdiden öğreniyorlar birşeylere sahip olmak için birilerinin önünde eğilmeleri gerektiğini, helal olsun.
    Cevapla
  • gokhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Mudur Bey , cocuklari para odulu ile sevindirmis ne var bunda lan! Uzaydan gelmis gibi , yok rezillik bilmem ne diyenleride hadi bee diyorum
    Cevapla
  • Hakan Yamaç 8 yıl önce Şikayet Et
    Müdürüm sen işine bak. Boşver bu nasipsizleri... Şu an müdürlerin hepsi Vatan haini paralelcilerin saldırısına maruz kalıyor...
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Miili eğitim müdürü bu okul müdürünün gelecek ayki maaşını başından aşağı atarak versin.
    Cevapla
  • hakkı kul 8 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen çalışmaya yönlendirici reklam yapıyor suç izinsiz televizyona çıkıyor suç öğrenci şımarıyor,dersde sakız çiğniyor,telefonla oynuyor.sen kızıyorsun-kulağını çekiyorsun suç öğrenci ne yaptı aceba diyen yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler