Suşehri'nden kısa kısa

SGK Suşehri Şube Müdürlüğü yeni binası hizmete açıldı

Suşehri'nden kısa kısa
Suşehri'nden kısa kısa
GİRİŞ 26.05.2015 13:28 GÜNCELLEME 26.05.2015 13:28

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Suşehri Şubesinin yeni binası hizmete açıldı.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, SGK Şubesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şubenin, Suşehri'nin yanı sıra Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerine hizmet verdiğini belirten Perçi, bölgedeki yaklaşık 50 bin kişinin kurumun hizmetlerinden faydalandığını söyleyerek, "Şubemiz, artık yeni hizmet binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni hizmet binasının ilçemize ve çevre ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

SGK Şube Müdürü İlhami Güler ise şubede emekli aylığı bağlama işlemleri dışında her türlü hizmetin verildiğini ifade ederek, kurumda 4 kişinin görev yaptığını aktardı.

Kaymakam Perçi'nin ziyaretinde Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce de hazır bulundu.

Genel seçime doğru

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Bostancık, Esenyaka ve Beydeğirmeni köylerini ziyaret etti.

Yüce, ziyaretlerde, AK Parti iktidarları döneminde köylerde birçok hizmetler yapıldığını belirterek, amaçlarının köylerdeki yaşam standartlarını daha yükseklere çıkartmak olduğunu söyledi.

Bunu halkın desteğiyle başardıklarını ve hizmetlerin devam edeceğini aktaran Yüce, "AK Partinin tek hedefi halkına huzur ve refah getirmektir, bu da çok şükür sağlandı. KÖYDES kapsamında köylerimiz modern yerleşim yeri olmaya başladı" diye konuştu.

Genel seçimlerde vatandaşlardan AK Parti'ye oy vermelerini isteyen Yüce, "Yeni Türkiye, yeni bir Suşehri yolunda oylarınıza tekrar talibiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti