ÇOMÜ'den kısa kısa

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinden yıl sonu sergisi

ÇOMÜ'den kısa kısa
ÇOMÜ'den kısa kısa
GİRİŞ 26.05.2015 14:07 GÜNCELLEME 26.05.2015 14:07

Ccedil;anakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu kısa film gösterimi ve fotoğraf sergisi açıldı.

ÇOMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Cemil Meriç Konferans Salonu'ndaki etkinlikte, öğrencilerinin hazırladığı kısa filmler izlendi, "En iyi kurmaca" ve "En iyi belgesel" dalında ödüller verildi.

Kurmaca dalında 2. sınıf öğrencisi Doğa Yücel'in yönetmenliğini yaptığı ''Bu Sevda Başka Sevda'' filmi ödüle değer bulunurken, belgesel dalında 2. sınıf öğrencisi Hatice Kübra Köse ve Büşra Kibaroğlu'nun yönettiği "Vatan İçin" belgeseli ödül kazandı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, öğrencileri ve emeği geçenleri kutlayıp, ileri ki yıllarda bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi.

2. Afetlerde Acil Yardım Sempozyumu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü ile Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Topluluğu ortaklığında 2. Afetlerde Acil Yardım Sempozyumu düzenlendi.

ÇOMÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Troia Kültür Merkezi'ndeki sempozyumda yaptığı konuşmada, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencilerinin oldukça aktif olduğunu belirterek, bölümün kendi mezunlarını yetiştirmenin ötesinde bir takım etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi.

Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Topluluk Başkanı Emre Aydın ise Türkiye'nin doğal afet kavramına yabancı olmadığını, afetlere hazırlıklı olunmanın önem taşıdığını vurguladı.

Konuşmaların ardından, Prof. Dr. Günhan Erdem, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmezler, Dr. Ufuk Hüşan ve öğretim görevlisi Melikşah Turan sunum yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!