Genel seçime doğru

AK Parti Mersin Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürdü

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 26.05.2015 14:20 GÜNCELLEME 26.05.2015 14:20

AK Parti Mersin Milletvekili adayaları Mustafa Gültak, Yılmaz Tezcan, Zeynep Gül Yılmaz ve Mehmet Emin Kaplan ile İl Başkanı İsmail Taşpınar, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Mersin İl Başkanılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, çalışmalarını merkez Akdeniz ilçesinde sürdüren milletvekili adayı Gültak, Tırmıl Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sanayideki esnafı tek tek dolaşarak sıkıntı ve şikayetlerini dinleyen Gültak, esnafın sorunlarının çözümü için işin takipçisi olacağını belirtti.

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olacağını kaydeden Gültak, "Türkiye genelinde şu anda oy oranımız yüzde 47-48 bandında. Mersin’in makus talihini yenmesi için bizim Ankara’da daha güçlü temsil edilmemiz lazım. Bu yüzden de başta iş dünyası olmak üzere tüm Mersinlilerin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tezcan ise Mezitli ilçesindeki çalışmaları kapsamında Mezitli Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, kursiyerlerle buluştu. Tezcan burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Bir hekim vekil olarak meclise girmem halinde, nasıl ki bir hekim olarak hastalarıma şifa bulduysam, mecliste de Mersin’i temsil eden bir vekil olarak Mersin’in sorunlarına şifa ve çare olmak istiyorum. AK Parti bu ülkede sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye birçok konuda sessiz devrimler yaptı. Son olarak AK Parti sayesinde savunma sanayinde artık dışa bağımlı değiliz. Kendi tankımızı, insansız hava uçağımızı ve helikopterimizi üretiyoruz."

Zeynep Gül Yılmaz da seçim çalışmaları kapsamında Mersin Girişimci İşadamları Derneği’ni (MEGİAD) ziyaret etti.

Kadın elinin değdiği her şeyin güzelleştiğini vurgulayan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

"Ben de bir kadın olarak Mersin’in sorunlarına el atmak istiyorum. Sanayiciler yarınlarına güvenemezlerse yatırım yapmazlar. İş adamlarının Türkiye’deki tek güvencesi AK Parti iktidarıdır. Muhalefet partileri bol keseden sallıyor. Bu ülkeye şimdiye kadar ne vermişler ki bundan sonra da versinler. Ancak AK Parti’nin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bizim CV’miz çok güçlü oysa muhalefetin CV’si millet nezdinde o kadar zayıf ki zaten bunu da 7 Haziran akşamı görecekler. Millet lafa değil CV’ye ve icraata bakıyor. Onların CV’sinde kriz, kaos ve batık Türkiye var, oysa bizim CV’mizde yatırım, icraat, istikrar, huzur, refah, barış ve güven var."

Daha sonra milletvekili adayları ile İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) iş adamlarıyla bir araya geldi.

Taşpınar buradaki konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Mersin için çok önemli olduğunu belirterek, ekonomik istikrarın devamı için iş adamlarından destek istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü