PKK ve HPG'den Güneydoğu halkına tehdit mektubu

Seçim yaklaştıkça terör örgütü ile HPG'nin Güneydoğu halkına baskısı da artıyor. İşte örgüt ve HPG'nin halkı tehdit ettiği ölüm mektupları:

PKK ve HPG'den Güneydoğu halkına tehdit mektubu
PKK ve HPG'den Güneydoğu halkına tehdit mektubu
GİRİŞ 26.05.2015 15:01 GÜNCELLEME 26.05.2015 15:18
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, PKK bölge halkının oylarını tehdit mektuplarıyla yönlendirmeye çalışıyor. Muhtarlara ve halka, HPG imzasıyla gönderilen mektuplarla,"Bu köyden AK Parti'ye oy çıkmasın" diye tehdit ediliyor.

Terör mektuplarında, terörün kanlı yüzünü gösteren ifadeler yer alıyor. Ölüm tehdidi mektuplarında, "Eğer sizin ailede tek bir oy AKP veya başka bir partiye giderse o zaman hesabımızın büyük olacağını bilmeniz gerekir" deniliyor.

"AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI EVİNİZE ALMAYIN UYARISI"

Söz konusu mektuplarda AK Parti milletvekili adayları ile görüşen ve evlerinde ağırlayan vatandaşlara tehditler savruluyor.

Teröristlerin gönderdiği mektupta şu kanlı tehditler yer alıyor: "Biz bir hususa anlam veremiyoruz. Ya anlamıyorsunuz ya da sizi satın alacak paralar akıtmaktalar. Eğer sizin ailede tek bir oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımızın da büyük olacağını sizin bilmeniz gerekir." 

Öte yandan köylere kadar giden örgüt üyelerinin seçmeni ölüm tehditleriyle baskı altına almaya çalıştığı da istihbarat birimlerine ulaşıyor.

İŞTE O MEKTUPLAR:




KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 48
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ordaki mühürler biraz garip geldi bana
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet devletliğini yapsın ,halkı korusun..
    Cevapla
  • egemen türk 8 yıl önce Şikayet Et
    her türlü alcaklik mevcut!!!yilardir o canimiz halka yapmadiginiz kalmadi,,unutmayin o kürt halkinin gazabi sizi cok kötü yakacak..
    Cevapla
  • SALİH 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın Müslüman kardeşlerim. Ata sözü vardır ısıracak köpek ürmezmiş. Meydanı Bu soysuz kanı bozuk Ermeni tohumlarına bırakmayın.. ALLAH yardımcınız olsun. AMİN
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    musibet gelmez HAK yazmayınca HAK yazmaz kul azmayınca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar