Genel seçimlere doğru

CHP Bilecik Milletvekili Adayı Tüzün, Gölpazarı ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 26.05.2015 16:27 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:27

CHP Bilecik Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, Gölpazarı ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Tüzün, Belediye Düğün Salonu'nda, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda, ilçenin Bilecik siyasetinde önemi ve değerinin ayrı bir yerinin bulunduğunu belirterek, ilçenin son yıllarda güç kaybetse de kendi içinde yaptığı ve büyüttüğü değerlerin Gölpazarlı olmanın onurunu, mutluluğunu yaşayan insanlar olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimlerinin köprüden önceki son çıkış olduğunu ve herkese büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Tüzün, şöyle konuştu:

"7 Haziranın önemini köyünüzde veya mahallenizde paylaşın. 13 yıldır iktidarın yaptıkları var, onlara teşekkür ediyoruz. Ama 13 yıldır iktidar döneminde mutlu olan kesim yüzde 10, yüzde 90'nı mutsuz, umutsuz ve yoksullaştı, işsiz kaldı. Bu kesim şu anda mutsuzluğunu sandığa giderek hesap sormalıdır. Türkiye açısından birçok program ve projelerimiz var. Vatandaşlarımızın sorununu çözecek, vaatleri ile projeleri ile hazırlıklı Türkiye'de bir tek siyasi parti var o da CHP'dir. Bu güne kadar CHP'sine oy vermemiş bütün yurttaşlarımızdan destek, katkı ve oy istiyorum. Çünkü biliyorum ki, biz parlamentoda CHP'sinin iktidar olduğu bir parlamentoda, mutlaka bu güne kadar yapılamayanları ve eksikleri tamamlamaya huzurunuzda namus ve şeref sözü veriyorum. Yaşanacak bir Türkiye'yi hep birlikte kurup, devletin bütçesini, kaynaklarını 70 milyon olarak paylaşmak istiyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı