TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan:

"İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde inşallah Türkiye'nin önü açık. Türkiye huzurumuzu, birliğimizi bozmaya çalışan bütün fitne fesat odaklarının oyunlarını bozmaya yetecek güce sahip bir sosyal feraset sahibi halkın ülkesidir"

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan:
TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan:
GİRİŞ 26.05.2015 16:35 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:35

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde inşallah Türkiye'nin önü açık. Türkiye huzurumuzu, birliğimizi bozmaya çalışan bütün fitne fesat odaklarının oyunlarını bozmaya yetecek güce sahip bir sosyal feraset sahibi halkın ülkesidir" dedi.

Malatya Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan, sivil toplum alanında yıllardır bazı çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Bunlardan birinin de TÜRGEV'deki kız yurtları olduğunu belirten Erdoğan, vakıf bünyesinde anaokulu ve ilkokul eğitimine yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştıklarını, üniversite ve sonrasına yönelik farklı akademik çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

TÜRGEV dışında da imam hatip okullarının Türkiye'de genel anlamda din eğitimi ve eğitimin kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Bilal Erdoğan, "İmam Hatip Okulları Platformu dediğimiz çalışma da aslına bakarsanız imam hatip okullarını da aşan bir vizyona sahip. Türkiye'de sivil toplumun eğitim kalitesine doğrudan ve daha sağlıklı katkıda bulunmasına hizmet etmeyi amaçlamış hakikaten koordineli, katılımı yüksek, bütün sivil toplum kuruluşlarımızın hassasiyetle paylaştığı ve yardımcı olmak istediği bir projemiz. Elbette illerimizde bundan önce yapılan birçok çalışmalar vardı. Ancak bu çalışmamızla sanırım daha güzel takip ettiğimiz, sonuçlarını izleyerek göreceğimiz eğitim alanında başarılı faaliyetlere imza atacağız" diye konuştu.

Erdoğan, İstanbul'da bu çalışmayı 4 yıldır devam ettirdiklerini ve çok güzel sonuçlar elde ettiklerini dile getirdi.

Eğitim alanındaki faaliyetlerini Malatya'ya da taşıma gayretinde olduklarını dile getiren Erdoğan, "İnşallah Malatya'ya bu gelişimizde hem Türkiye'nin eğitim alanındaki faaliyetleri, yurt sahasındaki faaliyetleri Malatya'ya taşımamız mümkün olur hem imam hatip okulları ve eğitim alanındaki faaliyetlerimizi burada eğitim kalitesine yönelik, sivil toplum kuruşlarının enerjisini artırmaya yönelik faaliyetlerimizi Malatya'da inşallah ateşlemiş oluruz" dedi.

"Türkiye'nin önü açık"

Erdoğan, önlerinde bir seçim olduğu için sivil toplum kuruluşları ve sosyal kesimlerin hepsinin heyecanla Türkiye'nin önündeki yeni dönemin inşasıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını gördüklerini kaydetti.

Türkiye'nin yeni döneminin eskisinden çok daha parlak ve aydınlık olacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Çünkü halkımız hakikaten ferasetini defalarca ortaya koymuş. Türkiye üzerine kurulmaya çalışılan oyunları defalarca bozmuş ama elbette oyun kuranlar, elbet Türkiye'nin geleceğini çalmaya niyetli bütün mihraklar çalışmaktan geri duramamışlardır. Biz çalışmaktan geri durmayacağız. Onlar da bu çalışmalarımızı hançerlemeye, Türkiye'nin önünü kesme gayretlerini sürdürmeye devam edecekler. Ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde inşallah Türkiye'nin önü açık. Türkiye huzurumuzu, birliğimizi bozmaya çalışan bütün fitne fesat odaklarının oyunlarını bozmaya yetecek güce sahip bir sosyal feraset sahibi halkın ülkesidir. Onun için inşallah ben önümüzdeki seçimlerden çok büyük hayırlar çıkacağından eminim."

Sivil toplumun dik durmasını, siyasete yön verecek şekilde kendisini geleceğe hazırlamasını isteyen Erdoğan, "İnşallah böylelikle gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bizde de toplumun kılcal damarlarına nüfuz etmiş bir sivil toplum, hizmetlerinde de yapacağı işlerde de insan odaklı bütün faaliyetlerde çok daha etkili, çok daha başarılı işlere imza atacaktır" diye konuştu.

Toplantıya, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?