Bilal Erdoğan: Huzurumuzu kimse bozamaz

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Fitne odaklarına geçit verilmeyecek" dedi.

Bilal Erdoğan: Huzurumuzu kimse bozamaz
Bilal Erdoğan: Huzurumuzu kimse bozamaz
GİRİŞ 26.05.2015 16:49 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:49

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde inşallah Türkiye'nin önü açık. Türkiye huzurumuzu, birliğimizi bozmaya çalışan bütün fitne fesat odaklarının oyunlarını bozmaya yetecek güce sahip bir sosyal feraset sahibi halkın ülkesidir" dedi.

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Malatya Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan, sivil toplum alanında yıllardır bazı çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Bunlardan birinin de TÜRGEV'deki kız yurtları olduğunu belirten Erdoğan, vakıf bünyesinde anaokulu ve ilkokul eğitimine yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştıklarını, üniversite ve sonrasına yönelik farklı akademik çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

"EĞİTİM ALANINDA BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIZ"

TÜRGEV dışında da imam hatip okullarının Türkiye'de genel anlamda din eğitimi ve eğitimin kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Bilal Erdoğan, "İmam Hatip Okulları Platformu dediğimiz çalışma da aslına bakarsanız imam hatip okullarını da aşan bir vizyona sahip. Türkiye'de sivil toplumun eğitim kalitesine doğrudan ve daha sağlıklı katkıda bulunmasına hizmet etmeyi amaçlamış hakikaten koordineli, katılımı yüksek, bütün sivil toplum kuruluşlarımızın hassasiyetle paylaştığı ve yardımcı olmak istediği bir projemiz. Elbette illerimizde bundan önce yapılan birçok çalışmalar vardı. Ancak bu çalışmamızla sanırım daha güzel takip ettiğimiz, sonuçlarını izleyerek göreceğimiz eğitim alanında başarılı faaliyetlere imza atacağız" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler