Genel seçime doğru

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Berber:

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 26.05.2015 23:23 GÜNCELLEME 26.05.2015 23:23

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarı ile özlediği, kalkınmada hamle yapabilen bir ülke haline geldiğini bildirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Demirci ilçesine bağlı Sevinçler mahallesini ziyaret eden Berber, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, taleplerini aldı.

Vatandaşlarla sohbet eden Berber, Türkiye'nin 2001 yılında büyük bir ekonomik kriz ile sarsıldığını, birçok iş yerinin kapandığını, çiftçinin üretim yapamaz hale geldiğini belirterek, AK Parti hükümetleri ile ülke ekonomisinde büyük başarıların sağlandığını, ihracatta rekorların kırıldığını vurguladı.

Berber, "Demirci-Selendi yolumuzun temelini bugün halkımız ile birlikte attık. 50 yıllık yol hasreti bin günlük bir çalışma sonucunda son bulacak. Demirci'ye yeni bir devlet hastanesi kazandırdık, 3 ay sonra hizmete açılıyor. Yatırımların hız kesmeden devam etmesi, Türkiye'nin tarımdan ekonomiye kalkınmadaki hamleleri, halkımızın 7 Haziran'da AK Parti'ye vereceği destek ile devam edecek. Türkiye, 13 yıllık AK Parti iktidarı ile özlediği, kalkınmada hamle yapabilen bir ülke haline geldi" diye konuştu.

Recai Berber, konuşmasının ardından yine Demirci ilçesine bağlı Hoşçalar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!