CHP'li başkanın makam aracı kaza yaptı: 5 yaralı

Zonguldak'ta meydana gelen kazada, aralarında Kandilli Beldesi Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Aydın’ın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

CHP'li başkanın makam aracı kaza yaptı: 5 yaralı
CHP'li başkanın makam aracı kaza yaptı: 5 yaralı
GİRİŞ 27.05.2015 01:33 GÜNCELLEME 27.05.2015 01:33

Kaza, Ereğli'nin Balı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, iddiaya göre 26 yaşındaki Hamit Akyüz yönetimindeki 67 TC 280 plakalı makam otomobili, Kandilli istikametine giderken karşı yönden gelen ve Dinçer E.’nin kullandığı 34 UA 0530 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve şoförü Hamit Akyüz ile diğer otomobilin sürücü Dinçer E. ve araçta bulunan Cevriye E. ve Şadiye E. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan Dinçer E., ambulansta tedavisinin yapıldığı sırada aşağı inerek kazayı görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Araya giren polis ve vatandaşlar tarafından yeniden ambulansa alınan Dinçer E., Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobiller ise çekici ile yoldan kaldırıldı. Yaralılardan Cevriye E. ve Şadiye E.’nin vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada, Dinçer E. önündeki düğün konvoyunu sollamaya çalıştığı sırada karşı yönden gelen Hamit Akyüz'ün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün