Genel seçime doğru

AK Parti Van milletvekili adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, 7 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye için hayati önem taşıdığını söyledi.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 27.05.2015 09:41 GÜNCELLEME 27.05.2015 09:41

Seçim çalışmaları kapsamında Erciş'teki eğitim kurumlarını gezerek idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Çaha, çocukların geleceği için, dış güçlerin oyununu bozmanın tek yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti.

Daha sonra Albayrak ailesinin, onuruna verdiği yemeğe katılan Çaha, dış mihraklarca Türkiye'nin ayağının kaydırılmaya çalışıldığını ve bu nedenle önümüzdeki seçimin hayati önem taşıdığını vurguladı.

AK Parti hükümetlerinin yaptıklarının ortada olduğunu ve bu doğrultuda daha güçlü bir Türkiye'nin istenilmediğini ifade eden Çaha, şöyle konuştu:

"Bu seçim çocuklarımızın ve torunlarımızın seçimi olacak. 2023 Türkiyesi'nde daha güçlü olabilmemiz için el ele verip, bu süreçten hep birlikte çıkmalıyız. Her seçimin kendine göre önemi var. Ama bu seçim Türkiye'nin kaderini değiştirecek. Çünkü dış güçler, Türkiye'ye yön vermek ve şekillendirmek istiyor. Yeniden bu ülkeyi koalisyon dönemlerine döndürerek, kendi içinde boğuşmasını istiyor. Bu coğrafyada güçlü, birlik ve beraberliğini sağlayan bir ülke istemiyorlar. Tüm bu oyunları bozmak için bizim, bunların geçmişte yaptıkları hatalara düşmemiz gerekir. Türkiye bu noktalara kolay kolay gelmedi."

Davalarının müreffeh bir toplum ve kalkınan bir Türkiye olduğunu dile getiren Çaha, bunun mücadelesini verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini bildirdi.

Çaha, "İnanıyorum ki birlik ve beraberliğimizi sağladıkça, düşmanlarımız önümüzde bir bir dökülecektir" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...