58. Dönem Özel Güvenlik Sınavı soruları cevapları

ÖGG 2015 58. Dönem Özel Güvenlik Sınavı 24 Mayıs 2015 tarihlerinde Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirdi.

58. Dönem Özel Güvenlik Sınavı soruları cevapları
58. Dönem Özel Güvenlik Sınavı soruları cevapları
GİRİŞ 31.05.2015 10:46 GÜNCELLEME 31.05.2015 10:47

58. dönem özel güvenlik sınav soruları cevapları. ÖGG 58. Dönem Özel Güvenlik Sınavı 24 Mayıs 2015 tarihinde yapıldı. Sınava giren adaylar sınav soru ve cevapları ile sınav sonuçlarını merak eder oldu. Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Özel Güvenlik Sınavı sınav soru- cevapları ile sonuçları açıklanır açıklanmaz haber7.com'da

 Sınav sonrası adayların en çok beklenen haber tabiki sınav soru ve cevaplarının yayınlanması ve ardından da sınav sonuçlarının ilan edilmesidir. ÖGG sınav soruları, sınavın gerçekleştirilmesinden kısa bir süre sonra Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nın resmi sitesinden yayınlanacak. ÖGG sınav sonuçlarının Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nın resmi sitesinde yayınlanması ile aynı anda bugun.com.tr de öğrenebilirsiniz...

58. Dönem (ÖGG) Sınav Soruları  Ve  Cevapları için heyacanlı bekleyiş başladı. Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Özel güvenlik görevlisi sınavı için adaylar bugün ter döktü. Sınavına giren adaylara 100 soru soruldu. Adayların özel güvenlik görevlisi sınavından başarılı olması için soruların yüzde 60 'ını cevaplaması gerekiyor.
 
 58. ÖGG sınav soruları ve cevapları ,Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından açıklandığı an her zaman oldugu gibi Özel Güvenlik Soruları Ve Cevapları için aşağıda ki linkimiz aktif olacaktır. 
 
Sınav soruları ve cevapları linkinde soru ve cevaplara ulaşarak ÖGG sınavınız hakkında değerlendirme yapabilceksiniz.
 
58. Dönem Sınav Soruları Ve Cevapları İçin Tıklayınız ( 24 Mayıs 2015)  ( Açıklandığı an Linkimiz Aktif Olacaktır)
 
 
Özel Günevenlik Dairesi Başkanşlığı tarafından Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevaplarının Hafta içinde açıklanması bekliyor.
 
Özel Güvenlik Sınav sonuçları ise 5 Haziran 2015 tarihinde açıklanacak.
 
Tüm soru görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımından aktarabilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar diliyoruz. Ögg sınav soru ve cevaplarını bu sayfa üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Özel       Güvenlik    Görevlisi olmak için gerekli belgeler 
 
Temel Eğitim İçin; 4 adet resim, İkametgah, 2 adet T.C. Kimlik No'su bulunan Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma Fotokopisi, Sağlık Raporu(Heyet Raporu)
Yenileme Eğitimi İçin, 4 adet resim, İkametgah, 2 adet T.C. Kimlik No'su bulunan Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma Fotokopisi, 2 adet ÖGG kimlik fotokopisi
 
* Devamsızlık 

Mazeretsiz %10 (Temel Eğitim 100 saatin 10 saati, Yenileme Eğitimi 50 saati 5 saati) veya mazeretli %30 (Temel Eğitim 100 saatin 30 saati, Yenileme Eğitimi 50 saatin 15 saati ) olan devam oranını geçerse kursiyer başarısız sayılır.
 
* Temel Eğitim Sınavında Başarı için 

Yazılı sınavında 100 soru yanıtlanacaktır. 60 soru doğru yanıtlayıp 60 puan alınmalıdır.
 
* Silah ve Atış Sınavında başarı için

Silah yazılı sınavında 25 soru yanıtlanacaktır. Her soru 2 puan değerinde ve toplam değeri 50 puandır. Uygulama sınavında ise 5 mermi atılır ve toplam değeri 50 puandır.  Atış görevinde 15 m'den siluet hedefine 5 mermi atılacaktır. Her mermi 10 puan değerindedir. Her iki sınavın ortalaması 60 puan olmalıdır. 
 
120 saat silah eğitimi alanlar sınavda başarılı olmak için toplamda 120 puan alması gerekir. Ancak yazılı veya uygulamalı sınavların her birinden en az 50 puan almak gereklidir.
 
Silahlı Yazılı sınavda 25 silah sorusunun hepsini yapıp (50 puan alıp), atış sınavında isabetli atış yapılamayıp 0 alması durumunda, Silahsız yazılı sınavda 100 sorudan en az 70 puan alınır ise ortalama 60 puan ve üzerinde olması nedeniyle, silahlı kimlik almaya hak kazanır.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!