Sekmen'e, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi" okurlarınca "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi.

Sekmen'e, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülü
Sekmen'e, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülü
GİRİŞ 27.05.2015 10:37 GÜNCELLEME 27.05.2015 10:37

Dergi okurları arasında gerçekleştirilen "Yılın Enleri" anketi sonucunda Sekmen, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Sekmen'in ödülünü Ankara'da bir otelde düzenlenen törenle aldığı bildirildi.

Ödüle dair değerlendirmede bulunan Sekmen, Erzurum'un, sosyolojik, ekonomik, stratejik ve kültürel yönüyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin incisi olduğunu söyledi.

Erzurum'a yeni bir kurumsal kimlik kazandırdıklarını ifade eden Sekmen, şunları ifade etti:

"Girişimcilik, bilimsel yenilik, gelişim ve değişimi her zaman ön planda tutan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrimize kazandırdığı kurumsal kimlikle yenilik, farklılık ve kalitenin simgesi olmuştur. Anadolu'nun önsözü olan bu güzel şehirde, çağın bütün gereksinimlerini hayata geçirmeye çalışan kurumumuz, kente kazandırdığı yatırım ve hizmetlerle Yeni Türkiye'nin yükselen değerleri arasında yer almaya çaba göstermektedir. Erzurum bölgenin lokomotifi olacak. İnşallah rüya şehir Erzurum'u hep birlikte el ele, gönül gönüle inşa edeceğiz. Bizi bu güzel ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum."

Sekmen, modern şehirleşmeyi başlattıkları ve sadece belediyecilik değil, üretim, yatırım ve istihdam hizmetleri yürüttükleri için ödüle layık görüldüklerini dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar