TÜRES Malatya temsilciliği açıldı

Tüm Restoranlar Lokantacılar ve Tedarikçiler Birliği (TÜRES) Malatya temsilciliği, törenle açıldı

TÜRES Malatya temsilciliği açıldı
TÜRES Malatya temsilciliği açıldı
GİRİŞ 27.05.2015 10:49 GÜNCELLEME 27.05.2015 10:49

Akpınar Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen törende konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya mutfağının iyi bir noktada olduğunu belirterek, "Zengin bir mutfak ama tanınıp daha iyi noktaya gelmesi için bunun katkı sağlayacağını düşünüyoruz. hayırlı olsun" dedi.

TÜRES Başkanı Ali Tatlıdil, İstanbul'daki lezzet odaklarını, mekanlarını Anadolu ile buluşturmak ve buradaki lezzet mekanlarını İstanbul'a taşımak için Malatya'dan Zeki Saygı'ya temsilcilik açma görevini verdiklerini söyledi. Tatlıdil, "Bizler 225 işletmeyiz, fakat bazı üyelerimiz yüzlerce işletmeye sahip, bazı üyelerimizin binlerce çalışanı var. İstihdam, ülke ekonomisine katkı açısından büyük bir organizasyon yapımız var. Malatya adımımızla beraber bu yapılanmayı Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Biz sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğimizin Türkiye açılımını Malatya'dan başlattık" diye konuştu.

Törene, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Şevket Keskin, TÜRES yöneticileri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak