Boğazlıyan'da Bilim Fuarı açıldı

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Bilim Fuarı açıldı.

Boğazlıyan'da Bilim Fuarı açıldı
Boğazlıyan'da Bilim Fuarı açıldı
GİRİŞ 27.05.2015 11:48 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:48

İmam Hatip Ortaokulunun bahçesinde TÜBİTAK'ın desteğiyle açılan fuarda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, bu faaliyetlerin öğrenciler için önemli olduğunu söyledi.

Bozdağ, etkinlikliğin öğrenciler, aileleri, öğretmenler ve diğer daire amirlerinin de bulunduğu bir ortamda kardeşlik ruhunun gelişmesini sağladığını belirtti.

Hep birlikte daha güzel projeler yapılabileceğini anlatan Bozdağ, "Yarınlardan daha ümitli olduğumuzun en büyük göstergesi bu tarz projelerdir. Bu gibi projeleri bugüne kadar destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda büyük bir ihtimalle diğer okullarımızda da bu tarz etkinlikler artarak devam edecek" diye konuştu.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yusuf Büyük de etkinliklerle amaçlarının öğrencilerin ufkunu açarak öz güven kazanmalarını sağlamak ve araştırmaya yönlendirmek olduğunu söyledi.

Fuarı Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melik Durmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, öğretmenler, diğer bazı kurumların müdürleri, veliler ve öğrenciler gezdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor