Eşinin öleceğini rüyasında gördü

Adana’da sabah yürüyüşüne çıkarken eşi Mehmet AIadağ "Hanım rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm" diye uyardı. Karısına motorsiklet çarptı

GİRİŞ 27.05.2015 12:39 GÜNCELLEME 27.05.2015 15:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan İlçesi’nin Namık Kemal Mahallesi’nde oturan romatizma ve şeker hastası Perihan Aladağ, her gün olduğu gibi bugün de saat 07.30’da yürüyüş yapmak için hazırlık yapmaya başladı. İşçi emeklisi eşi Mehmet Aladağ, "Hanım, rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Aman kendine dikkat et, kaldırımdan yürü. Başına bir iş gelmesin" diye uyardı.

Dikkat edeceğini söyleyen Perihan Aladağ, evden çıkıp Kıyıboyu Caddesi’nde yürümeye başladı. Kısa süre sonra caddenin karşısına geçmek isteyen kadına, 24 yaşındaki Yüksel Yıldırım yönetimindeki motosiklet çarptı. Motosiklet, savrulup sürüklenerek park halindeki iki otomobile vurduktan sonra durdu. Sürücü ile Aladağ ağır yaralı olarak Adana Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Perihan Aladağ, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Eşinin ölüm haberini alıp hastaneye gelen Mehmet Aladağ, "Gece rüyamda kazayı gördüm. Sabah yürüyüş yapmak istediğini söyledi. Ben de rüyamı anlatıp, ’Hanım dikkat et’ diye uyardım. Sonra da kaza haberi geldi. Çok üzgünüm keşke yürüyüşe göndermeseydim" dedi. Perihan Aladağ’ın cenazesi yapılan otopsi ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR 2
  • Ecel işte 8 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada keşkeler ve tesadufler yokmuş. Ben bunu yillar sonra ogrendim. Hersey insanin alnina yazilmis. Dogum ve ölüm vakti geldiginde ne bir dakika ileri ne bir dakika geri alinirmiş.
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke yürüyüşe göndermeseydim demiş amca da nerden bileceksin be amca? allah sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü