Atakent Mahallesi sakinlerinden "şezlong" tepkisi

Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi sakinleri, belediyenin şezlong işletmeciliği uygulamasını iptal etmesini sahil temizliği yaparak protesto etti.

Atakent Mahallesi sakinlerinden "şezlong" tepkisi
Atakent Mahallesi sakinlerinden "şezlong" tepkisi
GİRİŞ 27.05.2015 12:48 GÜNCELLEME 27.05.2015 12:48

Mahalle Muhtarı Alper Doğan, Susanoğlu halk plajında yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin yıllardır şezlong işletmeciliği yaparak geçimini sağladığını ifade etti.

Bu yıl ise belediye tarafından bu işletmeciliğin kaldırıldığını belirten Doğan, bu karar nedeniyle çok sayıda kişinin mağdur olduğunu savundu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar Atakent sahilinde halka sunulan hizmetlerin ücretli olduğunu anımsattı.

Bundan sonra halkın sahilin bütün güzelliklerinden bir tek kuruş ödemeden istifade edebileceğini kaydeden Turgut, şöyle devam etti:

"Yerli ve yabancı turistlerimizin yanında, ilçe sınırlarımız içerisinde yaşayan herkesin bu denizi ve sahili rahat bir şekilde kullanması gerekir. Halkımızı memnun etmek için yaz sezonu öncesi plajda düzenleme çalışmalarını tamamladık ve güvenlik hususunda da tedbirlerimizi aldık. Hizmet konusunda maddiyatı asla düşünmedik. Çünkü önceliğimiz her zaman halkımızın memnuniyeti oldu. Bizim halkçı anlayışımız budur. Artık Atakent plajımız halkımızın kullanımına açıktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!