KPSS operasyonu! 3'ü öğretmen 12 gözaltı

Adıyaman merkezli 3 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 3'ü öğretmen 12 kişi gözaltına alındı.

KPSS operasyonu! 3'ü öğretmen 12 gözaltı
KPSS operasyonu! 3'ü öğretmen 12 gözaltı
GİRİŞ 27.05.2015 14:14 GÜNCELLEME 27.05.2015 14:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

KPSS'de usulsüzlük iddialarına yönelik Adıyaman merkezli 3 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkartılan 3'ü öğretmen 12 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının KPSS'de usulsuzluk iddiasıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında 12 şüphelinin kimliğini belirledi.

Adıyaman, Van ve Şanlıurfa'da bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, aralarında 3 öğretmenin de bulunduğu 12 şüpheliyi yakaladı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 12 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. 

Geçen yılki KPSS sınavında soruları elektronik sistem üzerinden kopyaladıkları iddia edilen şüphelilerden 3'ünün öğretmen olduğu, diğerlerinin ise atama bekledikleri öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • kral 8 yıl önce Şikayet Et
    evet bu ülke gerçek zekiler idareci olsa idi şimdiye dek ülke standartları kat kat üstünde olurdu .bu da adaletletle olur.birilerin kullarından ülkeye hizmet değil ülkeyi de köleleştirir bunlar.adaletsizce kim kamu kurumuna girmişse derhal temizlenmeli ki bi daha kimse hakkı olmayan şeye cüret etmesinler.bunlara merhamet vatana ihanet..
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    insanlari nede guzel kandirmislar. yaziklar olsun o munafiklara musluman gorunup kul hakkini yiyenlere. bumu sizin muslumaliginiz. size hic kul hakkiyla cennete girilemiyeceyi ogretilmedimi yoksa. hadi siz neyse ya cocuklariniz hep haram lokmayla besleniyor o da size hesap soracak. vallahi benim dinimde kul hakki yemek buyuk haram sizinkini bilmem
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sınavları da paralel yapmıştır
    Cevapla
  • öğretmen velisi 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun çocuklarımızın hakkını gasp ettiler çocuklarımız boşta geziyor. onlar ise öğretmen kopyaylan maaş alıyorlar çocuklarımızın hakkını helal etmiyoruz devlet gerekeni yapsın görevde olanları alsın ta 2010 dan 2013 çe kadar olanlar bunların hakkından gelin teşekkürler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı