Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman:

"Biz Yalova'daki 14 mahallemize de eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz"

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman:
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman:
GİRİŞ 27.05.2015 14:45 GÜNCELLEME 27.05.2015 14:45

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Biz Yalova'daki 14 mahallemize de eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz" dedi.

Salman, belediye encümen salonunda düzenlediği basın toplantısında Yalova'da bir yıl içinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Yalova'da belediye çalışmalarında başarılı oluğunu düşündüğünü belirten Salman, "Biz Yalova'daki 14 mahallemize de eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Her mahallemizde sıkıntılar var. Bu sıkıntıların biran önce çözülmesi mümkün değil. Bu sorunların çözülmesi için hem zamana hem de maddiyatta ihtiyacımız var. Bizler insanlar arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz. İnsanlar arasında ayrım yapmadığımız sürece başarılı oluruz ama herkesi de mutlu edemezsiniz. Bizde çoğunluğu mutlu etmek ve onların duasını almak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Bir yandan belediyenin borçlarını ödemeye bir yandan da projeler hayata geçirmeye çalıştıklarını belirten Salman şunları kaydetti:

"Benim Yalova'da ilk önceliğim temizlik, cenaze işlemleri ve ulaşım sorununu çözmek oldu. Temizlik konusunda günde 20'ye yakın şikayet alıyorduk. Bizde temizlik çalışması yapan şirketi daha iyi çalışması konusunda uyardık ama baktık ki olmuyor tekrar temizlik ihalesi yaparak yeni bir şirketle anlaştık. Şuanda şikayet yok denecek seviyeye geldi. Diğer yandan vatandaşımızın cenaze işlemlerini ücretsiz hale getirdik. Çünkü vatandaş en acılı gününde belediyesini yanında görmek istiyor. Bu konuda da çok güzel dönüşler oldu. Yalova'nın en büyük sorularından biriside ulaşımdır. Bunu çözmek için parkomat sistemini getirdik. İlk başta tepkiler olsa da şuanda parkomat sayesinde caddelerimizde trafik akışı çok iyi. Ayrıca bazı ufak değişikliklerin yanında üç büyük ilin geçiş güzergahı olan Tonami Meydanı'na Köprülü kavşak projesi yaptık. Bu projede tamamlandıktan sonra Yalova'nın 10 yılla yakın trafik sorununu çözmüş olacağız. Tabi bir çok proje yapıyoruz. Bizler Yalova'nın katma değerini artırmak için çok çalışıyoruz ve çalışacağız da."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim