Ceylanpınar'ta toplu açılış yapıldı

Ceylanpınar ilçesinde 3 tesisin toplu açılışı yapıldı.

Ceylanpınar'ta toplu açılış yapıldı
Ceylanpınar'ta toplu açılış yapıldı
GİRİŞ 27.05.2015 16:24 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ülke genelindeki TİGEM arazilerindeki yeni tesislerin toplu açılışını telekonferans sistemiyle yaptı.

Bu kapsamda, Ceylanpınar'da hizmete giren yüksekokul, konferans salonu ile hayvan rehabilite merkezinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene de Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile Şanlıurfa AK Parti milletvekilleri Seydi Eyüboğlu, Mehmet Akyürek ve Abdulkerim Gök katıldı.

Vali Küçük, tesislerin toplam yatırım bedelinin 200 milyon lira olduğunu belirterek, "Şanlıurfa'nın en uzak ilçesine açılışla bir yüksek okul kazandırdık. Yine uzun yıllardır tapu sorunu olan Ceylanpınar'ın bu sorununu giderdik. Göçerlerin arazi probleminin çözülmesini sağladık. Bir de konferans salonu açıyoruz" dedi.

Milletvekili Gök açılışı yapılan konferans salonuna isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ceylanpınar'a yapılan hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçedeki sorunların çözümü noktasında gösterdiği gayreti sürdüreceğini vurgulayan Gök, kısa süre sonrada ilçeye yeni tesisler kazandırmak için çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!